29. března 2022

Královéhradecká ODS schválila kandidátku pro volby do zastupitelstva města Hradce Králové

(www.ods.cz/region.kralovehradecky) V pondělí 28. 3.2022 sněm volitelů ODS schválil kandidátní listinu pro volby do zastupitelstva města Hradce Králové.

Při sestavování pořadí kandidátů jsem vycházel zejména z názorů členské základny, členů oblastní rady a přihlédl jsem i k názorům nezaujaté veřejnosti. Samozřejmým cílem kandidátky je uspět v komunálních volbách a zároveň se personálně připravit na spoluodpovědnost při vedení města. Kandidátka je kombinací zkušených a nových tváří, říká lídr kandidátky Ing. Miroslav Hloušek.

Druhým v pořadí je nezávislý kandidát doc. RNDr. Jan Kříž PhD., děkan Přírodovědecké fakulty Univerzity Hradec Králové, třetím Ing. Oldřich Vlasák, emeritní místopředseda Evropského parlamentu, čtvrtým Mgr. Ondřej Votroubek, předseda výkonného výboru krajského hokejového svazu a první pětku uzavírá primátor prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek CSc. Šestý je Patrik Šiml, sedmý Ing. Bc. Jiří Bláha, osmý Jaroslav Filip, devátý Ondřej Novotný a první desítku uzavírá Ing. Eva Vortelová.