19. února 2020

ODS: Novým předsedou senátorského klubu byl zvolen Martin Červíček

(www.ods.cz) ​​​​​​​Senátorský klub ODS na středečním jednání zvolil novým předsedou senátora Martina Červíčka. Post prvního místopředsedy klubu bude zastávat Zdeněk Nytra.

„Nebylo to úplně jednoduché rozhodování, ale jako první místopředseda senátorského klubu považuji za svoji povinnost pomoci s řízením klubu a vzít na sebe v tomto složitém a přechodném osmiměsíčním období zodpovědnost. Moc si vážím důvěry kolegů v senátorském klubu. Zastoupit Miloše Vystrčila v pozici předsedy klubu nebude nic jednoduchého, ale jsem odhodlaný k tomuto úkolu přistoupit s co největší energií a odpovědností a přispět tak k tomu, aby náš klub v Senátu fungoval stejně dobře jako doposud,“ říká nový předseda senátorského klubu ODS Martin Červíček.

„Jsem přesvědčen, že vedení klubu bude pracovat tak, jak jsme pracovali dosud. Jsme odhodlaní nadále bojovat proti špatným a nesmyslným zákonům, které nám posílá do Senátu vládní koalice. Budeme na tom i v budoucnu spolupracovat s dalšími senátorskými kluby,“ říká první místopředseda senátorského klubu ODS Zdeněk Nytra.