19. září 2018

Volební duel Seznam.cz

(Seznam.cz) V Duelu Seznam.cz diskutovali soupeři o Senát na Náchodsku. Bývalý policejní prezident Martin Červíček se střetl se šéfem KDU–ČSL Pavlem Bělobrádkem.

 
Červíček chce řešit hlavně bezpečnost a dopravu
 
Bývalý policejní prezident a současný první náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Martin Červíček má na kampaň asi 650 000 korun. Peníze by měly jít na billboardy, plakáty a mediální reklamu spojenou s volbami. Mezi jeho priority patří především bezpečnost. „Otázkám bezpečnosti je potřeba se věnovat zejména v době, kdy relativně žádné nebezpečí nehrozí, a to je právě nyní, abychom byli připraveni na možné problémy,“ řekl ČTK Červíček.
 
Mezi jeho hlavní předvolební témata patří také doprava. Chtěl by prosadit systémové financování oprav krajských silnic, modernizaci železniční infrastruktury, dotažení záměru výstavby takzvané Vysokovské spojky a vybudování přeshraničního spojení po železnici přes Meziměstí.
 
Pokud by ve volbách uspěl, chtěl by ve vedení kraje pokračovat. „Stal bych se neuvolněným členem vedení kraje, to znamená, že bych bral jen jeden plat, a to senátorský,“ řekl Červíček. Role Senátu podle něj vzhledem k situaci na politické scéně roste.
 
Náchodsko je jediným volebním obvodem v Královéhradeckém kraji, kde budou současně s komunálními volbami i volby do Senátu. Pod obvod 47 Náchod spadá kromě Náchodska i část Hradecka.
brig. gen. v.v. Mgr. Martin Červíček

kandidát do senátu Náchodsko 2018
expert ODS pro bezpečnost
člen výkonné rady ODS
náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje
předseda oblastního sdružení ODS Náchod