7. září 2012

Dětský den aneb odlákejte dítě od počítačové sítě!

Náš první dětský den se povedl a mám z toho velkou radost. Užili jsme si hry a soutěže, darovali hezké ceny našim nejmenším návštěvníkům, poučili se z práce, znalostí a zásahu Horské služby ČR, děti si zajezdily na čtyřkolce a doslova jsme si prolezli Tatru z Dakaru.

Především jsme se ale nechali unést ukázkami akrobatických skoků na lyžích. Předvedl nám je mistr ČR ve freestyle lyžování Dan Hanka. Neděláme to vše ale jen pro zábavu...

Především si přeji, aby si děti z těchto akcí odnesly nejenom hezké vzpomínky a ceny, ale také znalosti. Bezpečnost a prvky s ní spojené jsou pro ně důležité – ať jezdí na kole, bruslích nebo na čtyřkolce. Měly by platit vždy – ať skáčou na lyžích nebo jsou účastníky běžného silničního provozu či známé Rallye Paříž – Dakar.

A o tom jsou naše dětské dny. Máme jich ještě několik před sebou a už se na ně moc těším. Na závěr jsme si zaskákali do vzduchového bagu, děti se zkoulovaly a postavili jsme si sněhuláka. Podívejte se na video a těším se s Vámi na setkání.

Dětské dny na Náchodsku:

11. září 2012 – Nové Město nad Metují (Husovo náměstí)
12. září 2012 – Červený Kostelec (park u autobusového nádraží)
22. září 2012 – Náchod (dětské dopravní hřiště v Bělovsi)

Začátek vždy ve 14:00 – ukončení cca v 16:00

Mgr. Zdeňka Horníková

členka strany
předsedkyně oblastního sdružení
předsedkyně regionálního sdružení
poslankyně PČR