19. května 2014

Pozvání k volbám do Evropského parlamentu

Ve volbách do Evropského parlamentu se mi dostalo cti zastupovat Vysočinu na kandidátce ODS. Velmi si toho vážím a ujišťuji Vás, že ke kandidatuře přistupuji s pokorou a úctou a chci zejména maximální měrou přispět k co nejlepšímu výsledku ODS na Vysočině a k úspěchu ODS v celé ČR.

K dosažení tohoto předsevzetí potřebuji Vaši podporu a také podporu Vašich blízkých, přátel a známých. Na mém volebním facebookovém profi lu a webových stránkách najdete stručné argumenty, které by vám mohly pomoci v politických debatách s Vaším okolím.

O těchto volbách slýchávám, že v nich o nic nejde, že Brusel je daleko. Dovolím si nesouhlasit. Rozhodnutí Evropského parlamentu ovlivňují náš každodenní život - o tom není pochyb. Pro ODS jde zároveň o první šanci vrátit se zpět na politické kolbiště, odkud nás vyhnaly loňské parlamentní volby. Můžeme dát vědět o tom, že jsme a zůstaneme relevantním politickým subjektem. Jako demokrat bych si také přál, aby se politika vrátila zpět ke standardním procesům a standardním demokratickým politickým stranám. Nebezpečí marketingových podnikatelských projektů, které ohrožují přinejmenším politickou kulturu, v horším případě demokracii, je reálná věc a důsledky se nás budou více či méně bezprostředně týkat. Přesto věřím, že se politická moc nedá koupit.

Vážení přátelé, pokud vidíte stejné, či podobné důvody k účasti ve volbách do
Evropského parlamentu, přijďte prosím 23. a 24. května k urnám a podpořte kandidáta z Vysočiny. Jsem na kandidátce ODS pod číslem 13.

Přeji Vám hezké májové dny.

Pavel Hejtmánek

www.pavelhejtmanek.cz
www.facebook.com/EUhejtmanek

 

Mgr. Pavel Hejtmánek

Kandidát ODS do EP