16. ledna 2014

Pozvánka na 23. ples ODS v Uherském Brodě

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji pozval na 23. ples ODS Uherský Brod, který se uskuteční v pátek 24. ledna 2014 od 20.00 hod. v Hotelu U Brány v Uherském Brodě. Podrobnější informace naleznete v přiložené pozvánce.

Uherskobrodský ples ODS přímo navázal na plesy OF pořádané v Domě kultury v Uherském Brodě po sametové revoluci. Jak pořadová číslovka v názvu napovídá, je nepřetržitě pořádán od vzniku ODS. Uherskobrodské plesy ODS byly za dobu své existence navštíveny řadou významných osobností. Zejména ples po tzv. Sarajevském atentátu měl obrovský význam, kdy se na něj sjela členská základna ze širokého okolí, aby se vzájemně povzbudila a motivovala do další činnosti. Tak, jako samotná ODS i náš ples zažíval časy lepší i horší. Poté co se začal pořádat nablýskaný ples regionální, utrpěla výrazným způsobem návštěvnost. Přesto jsme nechtěli naši tradici opustit, přesunuli jsme ples z Domu kultury do komorních prostor Hotelu U Brány a pořádali jej v mnohem skromnější podobě. Dnes je ples ODS v Uherském Brodě zřejmě jediným plesem ODS v rámci celé republiky, který se koná nepřetržitě tak dlouho a je tak symbolem kontinuity v činnosti ODS.

Velmi bych si přál, aby i dnes, tak jako kdysi se náš ples mohl stát vzpruhou pro členskou základnu na nelehké cestě k obnově důvěry v ODS. Byl bych velmi potěšen, pokud byste nepohrdli skromnými podmínkami, které Vám můžeme nabídnout a přijeli nejen podpořit tuto tradiční akci, ale zejména posedět v uvolněné atmosféře s přáteli a vzájemně se povzbudit do další činnosti.

Přespolním samozřejmě rád zařídím pořízení vstupenek, tak aby nemuseli kvůli tomu jezdit do Uherského Brodu. Prosím zavolejte mi na číslo: 732 972 122 nebo napište na e-mail: jan.hrdy@ub.cz. A pokud byste se rozhodli nás podpořit darem do tomboly, čehož bychom si velmi vážili, prosím o brzkou telefonickou či mailovou informaci, protože příprava tomboly bude probíhat ve čtvrtek 19.1. a do té doby potřebujeme mít všechny ceny shromážděny.

S úctou

Ing. Jan Hrdý

předseda MS Uherský Brod

Štítky:
Zlínský kraj