8. srpna 2012

Jen tak dál, soudruzi

Tak nějak by mohlo znít volební heslo socialistů. Oslovení Jana Zahradníka „ Jihočeši “ před 4 roky se zopakovat nedá, neboť tu vzniklo sdružení těch, kteří chtějí pomáhat občanům jako názorově různorodá skupina individualit. Rozhodně by pravicový volič neměl jásat nad tím, že se spektrum nevyzpytatelných sdružení rozrůstá, když se tato spolčí proti ODS a stejně jako před 4 roky tu náhle vyvstanou nepřipravení a nezkušení.

„Ejhle co naplat, vyhráli jsme volby, musíme vládnout!“, tak se se smíšenými pocity vyjadřovali zvolení zastupitelé za ČSSD.

Už z vás někdo četl zpověď úspěchů ČSSD za právě uplynulé 4 roky? Bída s nouzí, sliby-chyby, a tak alespoň „usmějme se na turisty“. Úsměv je asi jedinou odpovědí na to, co je a bylo podivné.

Rozhodně se nenechme svést ke spolupráci s neschopnými, s povrchními a nemoudrými. Naší odpovědností jsou investice do oprav a údržby krajského majetku, do prozíravých podpůrných projektů podnikání, které se kraji vrací na odvedených daních a přidané hodnotě, do podpory talentů a těch, kteří umí na sobě pracovat a jsou tak vzorem ostatním.

Pevně doufám, že budou moudře přehodnoceny všechny ty dokumenty, které v samém důsledku brání iniciativě obcí (jako ZÚR, PRVKÚK, NPŠ). Jestli obec jako investor nemá šanci získat podporu kraje jen proto, že čára v mapě dokumentu je o 5 m vedle než obec projednala s vlastníky jediné možné vedení vodovodu či kanalizace, pak jste vážení zastupitelé kraje odtrženi od reality.

Jděte si sednout zpátky na svá původní profesní místa a netvařte se, že zase víte, co jihočeské obce potřebují! Jediné co vám šlo, prožrat a utratit peníze, posilovat sociální neschopnost a lenost (něco jako ESF) anebo objevovat nepoznané hodnoty jako je etický kodex nebo pravidla jak vyjít se sousedem.

Rozhodně si všichni oddychneme, až vláda socialistů na jihu Čech skončí. Chceme zpátky pravici!!

Ing. Miroslav Sládek

místopředseda místního sdružení
člen oblastní rady
člen regionální rady
zastupitel