9. dubna 2013

Prohlášení k odchodu Karla Ferschmanna z ODS

Z jednání Oblastní rady ODS Rokycany

 

Oblastní rada ODS Rokycany se na svém březnovém zasedání dne 26. března 2013 mj. zabývala i avizovaným odchodem starosty obce Němčovice Karla Ferschmanna a všech členů Místního sdružení ODS Němčovice z ODS. Přijala k tomuto následující usnesení:

Oblastní rada ODS Rokycany není překvapena ukončením členství v Občanské demokratické straně 5 členů v Místním sdružení ODS Němčovice k 1. dubnu 2013. Tato skutečnost jen reflektuje názory, vyjádření a chování Karla Ferschmanna, předsedy Místního sdružení ODS Němčovice, z posledních měsíců. 

Oblastní radu ODS Rokycany mrzí odchod každého člena ODS na Rokycansku. Odchod Karla Ferschmanna, jeho 3 synů a jedné další členky ale činnost ODS na Rokycansku samozřejmě nijak neohrozí.

Oblastní rada ODS Rokycany vyslovuje politování nad tím,  že se o ukončení členství členů Místního sdružení ODS Němčovice v ODS dozvěděla z médií. Bylo by dobré připomenout, že nepopiratelných úspěchů v obci dosáhl Karel Ferschmann, coby starosta obce, i díky podpoře Občanské demokratické strany.

Bc. Jan Šašek

místopředseda místního sdružení
předseda oblastního sdružení
místopředseda regionálního sdružení