21. září 2016

Kontaktní kampaň ODS na Rokycansku před krajskými volbami

Na Rokycansku se ve dnech 20. a 21. září 2016 uskuteční kontaktní kampaň ODS před volbami do krajského zastupitelstva, které proběhnou 7. a 8. října 2016. Rokycanská ODS tradičně realizuje především kontaktní kampaň, kdy se kandidáti vydávají přímo mezi občany a diskutují s nimi. Nechceme být jen anonymními kandidáty z plakátů,“ připomíná předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany a lídr ODS za Rokycansko Jan Šašek.

 

V úterý 21. září 2016 se vydají kandidáti ODS za Rokycansko Jan Šašek (kandidát č. 6), Miroslav Jaroš (kandidát č. 17), Marcela Sobotková (kandidátka č. 20) a Eva Nosková (kandidátka č. 35) do Rokycan, Oseka, Březiny, Bezděkova, Břas a Radnic.

 

Ve středu 22. září 2016 zavítají v průběhu celého dne kandidáti ODS za Rokycansko Jan Šašek (kandidát č. 6), Marcela Sobotková (kandidátka č. 20) a Jan Svejkovský (kandidát č. 46) do Volduch, Svojkovic, Holoubkova, Mýta, Kařeza, Zbiroha, Cheznovic, Strašic, Dobříva, Hrádku a Mirošova.

 

„Spoluobčanům budeme nabízet volební materiály a volební program. Jedeme za Vámi, těšíme se na živé a plodné debaty o budoucnosti Rokycanska, o budoucnosti našeho kraje. Chceme vrátit kraj do pravých rukou! Potřebuje to doprava, školství i podpora venkova. Jednoznačně budeme prosazovat zachování Rokycanské nemocnice a zlepšení zdravotní péče v ní. Dokončíme obchvat Rokycany – Kamenný Újezd – Hrádek a zahájíme stavbu tzv. napojení severního Rokycanska na dálnici D5. Omezíme tranzitní dopravu přes obce a města a vrátíme Muzeu Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech samostatnost,“ upřesňuje volební lídr ODS za Rokycansko a místostarosta města Rokycany Jan Šašek.

 

Volební auto ODS zavítá na Rokycansko ještě ve čtvrtek 6. října 2016, opět jej budou doprovázet kandidáti ODS z Rokycanska. Podrobnější informace ještě zveřejníme.