30. září 2013

Cítím se být Krušnohorcem

Jmenuji se Michal Voltr a pocházím z Kadaně – malého města s královským srdcem pod Krušnými horami. Tady jsem se roku 1974 narodil, žiji zde a pracuji po celý svůj život. Vystudoval jsem místní gymnázium, poté obor Bezpečnostní služba na Policejní akademii a později obor Masová komunikace na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze.

V současné době pracuji jako vedoucí obchodní skupiny české gumárenské společnosti. Kromě toho jsem již druhé volební období kadaňským zastupitelem a v současnosti i radním. Mám rád Kadaň a chci, aby se v ní lidem žilo dobře. Již sedm let stojím v čele Školské rady Gymnázia v Kadani a v roce 2012 jsem byl u zrodu Destinační agentury Dolní Poohří, ve které se snažíme turistům z Česka i ze zahraničí představit krásy a zajímavosti Ústeckého kraje.

            Jsem ženatý a se svou ženou vychováváme dceru a syna.

            Volný čas trávím s rodinou. Zabývám se sportem. Až do svého zranění jsem hrál hokej za SK Kadaň. Nyní hraji rekreačně fotbal, věnuji se vodáctví, lyžuji. Mám rád kulturu, zasměji se při českých komediích, často jezdím do divadla, poslouchám dobrou muziku.

            K mým programovým prioritám patří bezpečnost a zaměstnanost. Cítím povinnost především nastavit spravedlivý sociální systém, který musí být solidární s těmi, kteří přišli o práci, ale chtějí pracovat, a nekompromisní k těm, kteří se ho jen snaží zneužívat. Každý si musí uvědomit, že máme nejen stejná práva, ale i stejné povinnosti. Pro peníze se má chodit do práce a ne na úřad!

Motto: Po těch, kdo dlouhodobě berou dávky, budeme chtít práci!

 

Mgr. Michal Voltr

člen místní rady
neuvolněný radní