21. května 2020

Nejsem kopií Jaroslava Kubery, ale jdu jeho cestou

Jmenuji se Hynek Hanza a kandiduji do Senátu. Jako primátor Teplic řeším každodenní starosti běžných lidí, dovolím si říct, že vím, co mám za Vás prosazovat.

Vážení občané,

jmenuji se Hynek Hanza a kandiduji do Senátu Parlamentu České republiky za Teplicko. Jako primátor Teplic řeším každodenní starosti běžných lidí. Dovolím si říct, že vím, co mám za Vás prosazovat.

Nikdy ode mě neuslyšíte plané líbivé sliby.

Co ale ode mě čekat můžete?

V Senátu budu prosazovat ty zákony, které Vám usnadní život a nechají Vám víc peněz ve Vašich peněženkách. Rád podpořím ty předpisy, které pomáhají rodinám, seniorům a hendikepovaným. A rozhodně budu proti všem nesmyslným regulacím, které Vám život omezují a zdražují.

Důsledně budu pracovat pro prosperitu našeho krásného regionu, který je zasažen nejen svou minulostí, ale v současné době i následky koronavirové krize. Pandemie, která významně ovlivnila naše životy, je pomalu u konce a naše společnost se postupně vrací do normálního stavu. Končí omezení našich práv a svobod, která byla nutná pro ochranu zdraví nás všech.

Jedním právem, které bylo oprávněně odsunuto v čase, bylo i právo zvolit si svého zástupce do Senátu. Nyní je však na čase opět se chopit našich práv a svobod, které jsou mnohdy pod rouškou tzv. "dobrých úmyslů" omezovány a kráceny. Tyto roušky však nechrání, ale omezují naše životy, naši svobodnou volbu života a rozhodování.

Přispěji k tomu, aby Senát zůstal skutečnou pojistkou demokracie a svobody, které u nás začínají být bohužel opět v ohrožení. Budu prosazovat minimum státu, maximum svobody a přehledné, jednoduché a vymahatelné právo.

Nejsem kopií Jaroslava Kubery, ale jdu jeho cestou. Je čas vyrazit!

Proto Vás zvu k senátním volbám 5. a 6. června 2020.

S přáním všeho dobrého