15. října 2014

Naléhavá výzva odpovědným voličům

Senátní volby jdou do druhého kola a nám se znovu ukázala možnost mít konečně senátorku, která je přímo z našeho obvodu a pro náš obvod může něco vykonat.

Ing. Michaela Vojtová, která navzdory velkému tříštění hlasů postoupila do závěrečného duelu, je slušná a bezúhonná, ale také široce kvalifikovaná k rozhodování o nejvýznamnějších zákonech s dopadem do života všech občanů.
Jako vystudovaná ekonomka s dlouholetou praxí v oblasti finančního hospodaření od účetnictví až po fungování kapitálového trhu je a bude připravena pomáhat řešit problémy firem, obcí i jednotlivých občanů. Jako odborník skýtá záruku, že se nestane pouhou hlasovací mašinou, ale že její vliv bude v důrazném upozorňování na případné vady navržených zákonů a na jejich praktické dopady.
Pojďme k volbě všichni, kdo si nepřejeme podporovat extrémistické názory pana Dienstbiera, který dostává hlasy jen proto, že se narodil do pozlacené kolébky známého otce. Jestliže všichni, kdo už nemáme svého kandidáta, podpoříme Ing. Vojtovou, konečně se své senátorky dočkáme.

Ing. Luboš Langer

předseda místního sdružení
člen strany
člen oblastní rady
zastupitel
neuvolněný radní obce