5. května 2014

Modrý tým se prohnal závodem dračích lodí jako vítr

Ani tentokrát nechyběla naše posádka na závodu Chomutovského Dragon Cupu, který se v sobotu konal na Kamencovém jezeře v Chomutově.

Přes nepřízeň počasí, kdy teplota vzduchu nepřesáhla hranici 8 stupňů Celsia, panovala mezi závodníky velmi dobrá nálada a nadšení. Pod vedením kapitánky Dany Jurštakové a ostřílených "háčků" Edvarda Kožušníka a Martina Lédla dosahovala posádka neuvěřitelných výkonů. Velkou oporou naší posádky byl také Vláďa Raška, předseda ODS našeho regionu, který se závodu na dračích lodích zúčastnil jako nováček. Na rozjížďky nás přišla podpořit členka našeho týmu Kamila Vrtišková, Pavel Novák a Pavel K. Markvart. Na trati 200 metrů jsme vybojovali krásné 14. místo.

O přestávce jsme pilovali techniku a strategii jízdy, doplňovali jsme nezbytné proteiny a tekutiny. O skvělé občerstvení se postarala ženská část posádky Petra Kohoutová, Veronika Kolumberová, Jana Mrkáčková a Radka Schejbalová přivezla úžasné koláčky od maminky.

Zároveň bychom touto cestou chtěli poděkovat našim sponzorům Bohumilu Cikánovi, Petrovi Latinákovi, Ahmadovi Raadovi a Jiřímu Suremkovi, bez kterých by se závody samozřejmě neobešly.

Startovací listina posádky za ODS Chomutov:

Jan Hejzlar

Dana Jurštaková

Petra Kohoutová

Veronika Kolumberová

Edvard Kožušník

Jana Kronforstová

Martin Lédl

Jana Mrkáčková

Jindřich Petráček

David Podéšť

Ivana Bižu Poláková

Ahmad Raad

Lenka Raadová

Jan Reiner

Jiří Richter

Jack Daniel Sarka

Radka Schejbalová

Zdeněk Šoltés

Jan Vaic

Jan Věženský

Marek Wenzl

Fotografie byly použity z webové stránky www.kozusnik.cz 


Jana Kronforstová

asistentka regionální manažerky