15. října 2018

ODS ve Žďáře posílila

Dovolte mi, abych jménem ODS ve Žďáře poděkoval všem našim voličům, kteří nám přišli dát v uplynulých volbách hlas. Náš celkový zisk byl oproti minulým volbám navýšen o 5000 hlasů a téměř 3 %. To znamená ještě větší závazek vůči občanům Žďáru nad Sázavou. Zároveň si uvědomujeme, že výsledek mohl být mnohem lepší a určitě je 6. místo celkově spíše zklamáním v našich řadách. 

Co je pozitivní: koalice, která uplynulé 4 roky vedla Žďár, obhájila a ještě navýšila počet svých mandátů. To je pro nás signál, že žďárští chtějí pokračovat v nastolených změnách z posledních 4 let a toho si vážíme. Jak již bylo oznámeno, koalice bude pokračovat ve stejném složení a všem našim voličům můžeme garantovat, že náš program budeme prosazovat vší silou a energií. V současné době ladíme detaily vzájemné spolupráce stran ŽŽM, ANO, KDU-ČSL a ODS. I u těchto jednání se snažíme prosadit maximum našeho programu a hodnot.

Slibujeme, že důvěru v nás vloženou nezklameme a naší prací nejen v Radě města, ale i zastupitelstvu a komisích, dokážeme, že hlas pro ODS ve Žďáře je hlasem kvalitní infrastruktury a města otevřeného a ekonomicky silného.

Čekají nás 4 roky tvrdé práce. Pojďte do toho s námi a kontaktujte nás - ať už v případě Vašeho zájmu prosazovat pravicovou politiku, nebo jen s připomínkami k fungování města. Chceme do našeho týmu zapojit všechny aktivní a pravicově smýšlející Žďáráky!

#společnězaŽďár