17. července 2012

1. ročník 24-hodinového kroužení aneb vypusť duši u Třebovky

První 24-hodinovka mezi městy Ústí nad Orlicí a Českou Třebovou pro amatérskou cyklistickou veřejnost, kterou pořádá občanské sdružení Rozhoupej město, se odstartuje 21. července 2012 v 10.00h v Ústí nad Orlicí v Hylvátech z areálu společnosti MOLDEX/METRIC.

Tohoto cyklistického kroužení se mohou zúčastnit jednotlivci nebo dvoučlenná či tříčlenná družstva. Trasa vede po ulici Třebovská přes Dlouhou Třebovou po silnicích Ústecká a Na Rybníku, kde se ke konci rovinky účastníci otočí a pokračují zpět stejnou trasou na start.


Kroužení bude ukončeno 22.července 2012 v 10.00h opět v areálu firmy MOLDEX/METRIC. První registrovaný účastník David Polák chce během 24 hodin najet minimálně 600 km. Mezi registrovanými jsou ale rovněž rekreační cyklisté, kteří se ještě nikdy podobného kroužení nezúčastnili.


Kdo chce zažít jedinečnou atmosféru se stejně naladěnými jedinci na kolech, může se zaregistrovat na www.rozhoupej.cz. Sraz účastníků je 21. července v 9.30 h na parkovišti spol. MOLDEX/METRIC v Hylvátech a vyhlášení výsledků bude 22. července 2012 v 10.30h na stejném místě. Počet amatérských cyklistů je v rámci bezpečnosti omezen na 30 účastníků. Pro vítěze jsou připraveny drobné dárky od sponzorů.

Tak neváhejte a registrujte se!

Matouš Pořický
ředitel akce

Matouš Pořický

předseda místního sdružení
člen oblastní rady