18. září 2013

"Volební doporučení"

Vážení voliči!

Pokud jste ze Středočeského kraje a chcete mít v budoucí sněmovně skutečně mimořádného zástupce,  doporučuji vám, na podkladě osobní dlouholeté zkušenosti,  starostku města Sadská Cecilii Pajkrtovou. Dáte hlas výjimečné ženě, která  už mnoho let prokazuje v regionální politice, že se opravdu dá nekrást a nebát se,  přesně v duchu hesla TGM .

Jsem přesvědčen, že Cecilie Pajkrtová je jednou z nejnadanějších političek současnosti. Má se o co opřít. Nejen, že řadu let dobře řídí své město, nekrade a nepodléhá nátlakům nejrůznějších příživníků, ale převyšuje ostatní politiky morálně i odborně.

Cecilie Pajkrtová se nebojí být tvrdou političkou, když je toho zapotřebí. A česká politika, mám pocit, by takovou druhou Margaret Thatcherovou, dámu, která nedělá kompromisy a nedrolí své názory, velmi potřebovala!

Vážení a milí! Na den sv. Václava, 28. září, budeme již tradičně pro návštěvníky naší zoologické zahrady rožnit metrákového čuníka. Věřím, že to bude pohodový sváteční den a také den naděje, že s novými volbami přijdou na naši politickou scénu osobnosti, za které se nebudeme stydět. Paní Cecilie Pajkrtová takovou političkou rozhodně je. Najdete ji na 10. místě kandidátky ODS, ale patří stoprocentně mnohem výš! Dejte ji, prosím, váš hlas, sázím půl své zoo, že vás nezklame, a že nebudete svého hlasu litovat!

Ing. René Franěk

předseda místního sdružení
člen oblastní rady

Štítky:
Volby 2013