23. září 2014

Co nabízíme občanům Pelhřimova a místních částí?

Když se projdu po Pelhřimově, vždy si uvědomím, že tu žiji rád a jak jsem hrdý na to, že jsem Pelhřimák. S jistotou mohu říci, že Pelhřimov je nejlepší místo pro život.

Vážení spoluobčané, 

Že je Pelhřimov nejlepším místem pro život. mohu s klidným svědomím tvrdit, protože jsem poznal mnoho měst u nás i v cizině. Nejsme velkoměsto, ale najdeme tu vše, co k životu potřebujeme.

Nádherné historické náměstí s podloubím je dominantou našeho města. Není jednoduché spravovat městský majetek a přesto je naše město bez dluhů. Dokončuje se rekonstrukce čistírny odpadních vod. Proběhla postupná oprava a zateplení všech mateřských a základních škol, které zabezpečují dostatek míst pro umístění všech našich dětí. Sportovní areál s bazénem a opravené tělocvičny zajišťují možnost sportovního vyžití našich dětí i nás dospělých. Kulturní dům v novém kabátě, důstojné městské divadlo a moderní kino pak přinášejí kulturu a umění opět pro všechny, kdo mají zájem. 

Nezaměstnanost v Pelhřimově je jedna z nejnižších v celé republice. Pro novou výstavbu jsou připraveny další parcely, ať už pro bydlení, či podnikatelské subjekty. 

Jsem si vědom, že nám některé věci trochu kazí náladu. Např. některé rozpadlé chodníky, nedostatek parkovacích míst, financování sportu atd. Určitě je co dále zlepšovat – nepopírám...

Skutečné a korektní posouzení stavu našeho města i místních částí je samozřejmě na vás. Naše kandidátka je plná kvalitních osobností, které se dokáží postarat o to, aby Pelhřimov zůstal nejkrásnějším místem pro život. Proto vás žádám o její podporu v komunálních volbách

Ladislav Med – kandidát na starostu

Volební program naleznete zde.


Ladislav Med

místostarosta města Pelhřimov
kandidát na starostu