3. října 2013

Martin Kuba se na Vysočině zúčastní zahájení volební kampaně setká se s podnikateli

Diskuse s podnikateli a společné zahájení volební kampaně na Vysočině. To jsou hlavní témata pracovní návštěvy úřadujícího předsedy ODS Martina Kuby na Vysočině.

"Pan předseda na Vysočinu přijíždí v rámci zahájení kampaně ODS před předčasnými volbami. Naším cílem ale bylo, aby jeho návštěva přinesla užitek konkrétním lidem, proto jsme ji pojali více pracovně a dali příležitost podnikatelů a živnostníkům diskutovat s Martinem Kubou, Janou Fischerovou, Jaroslavem Vymazalem a dalšími našimi kandidáty o tom, co pro ně znamenají návrhy a plány ODS," přiblížil předseda regionálního sdružení strany Miloš Vystrčil.

Program Martina Kuby na Vysočině začíná ranní návštěvou jihlavské firmy Automotive Lighting, pokračuje dopolední diskusí s podnikateli v Hotelu Gustav Mahler a končí návštěvou v Pelhřimově, kde bude na setkání Martina Kuby se starostou Pelhřimova Bambulou pozván i hejtman Vysočiny a zároveň zastupitel Pelhřimova Jiří Běhounek. 

Program návštěvy M. Kuby na Vysočině 4. 10. 2013

8.30       Návštěva společnosti Automotive Lighting

10.00     Setkání s podnikateli a členy Okresní hospodářské komory  Jihlava

11.45     Tisková konference za účasti vedení ODS Vysočina (M. Kuba, J. Fischerová, M. Vystrčil, 1. pětka), Místo: Hotel Gustav Mahler, Jihlava

13.00     Setkání se starostou  Města Pelhřimova L. Bambulou a hejtmanem Kraje Vysočina J. Běhounkem

Bližší informace:

Jaroslav Makovec
Reg. manažer ODS Vysočina
Tel. 777 119 220
Mail: region.vysocina@ods.cz
www.odsvysocina.cz