NovinkyMS Nové Město na Mor.

#ODS Nové Město na Mor. Živě

ODS

ODS Nové Město na Moravě sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Vážení příznivci novoměstské ODS, děkujeme za Vaši podporu a Vaše hlasy. Máme o jednoho zastupitele více a o 3% více než ve volbách v roce 2014! Také se sluší pogratulovat vítězům. I nadále se budeme snažit dělat pro Nové Město a jeho místní části maximum!

ODS

Vážení a milí příznivci, vše, co jsme Vám chtěli nabídnout, již bylo řečeno a napsáno. Znáte naši kandidátku, naše programové priority a měli jste možnost se s námi setkat na našich akcích. Pokud jsme Vás zaujali a chtěli byste, abychom mohli naše nápady skutečně prosazovat, potřebujeme Vaši pomoc! Nejvíce nám pomůže velký a jediný křížek u naší kandidátky - u "Občanská demokratická strana". Velmi vděčni Vám ale budeme i za každý jednotlivý křížek před jménem kteréhokoliv z našich kandidátů. Předem velké díky všem, kteří se dnes po 14 hodině a zítra do 14 hodin rozhodnete volit ODS!

ODS

ODS Nové Město na Moravě přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

ODS Nové Město na Moravě sdílel(a) vlastní příspěvek.

ODS

ODS Nové Město na Moravě přidal(a) 6 nových fotek.

ODS

Připomínáme dnešní akci - Výšlap na Kaplisko! V 15:00 sraz u kašny na náměstí v NMnM. Těšíme se na setkání!

Naši lidé