NovinkyMS Nové Město na Mor.

#ODS Nové Město na Mor. Živě

ODS

EVA DECROIX V NOVÉM MĚSTĚ Zima, déšť, pošmourno, nevlídno, prostě opravdu příšerné počasí. Ani to neodradilo naši kandidátku do evropského parlamentu, aby zavítala do Nového Města. Bylo to moc milé setkání a úžasná příležitost pro vzájemnou výměnu názorů. Je to žena vzdělaná, s přehledem a velmi temperamentní, určitě získá spoustu preferenčních hlasů, takže nezapomeňte kroužkovat, má číslo 6.

ODS

ODS Nové Město na Moravě sdílel(a) příspěvek.

ODS

ODS Nové Město na Moravě sdílel(a) příspěvek.

ODS

ODS Nové Město na Moravě sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Vážení příznivci novoměstské ODS, děkujeme za Vaši podporu a Vaše hlasy. Máme o jednoho zastupitele více a o 3% více než ve volbách v roce 2014! Také se sluší pogratulovat vítězům. I nadále se budeme snažit dělat pro Nové Město a jeho místní části maximum!

ODS

Vážení a milí příznivci, vše, co jsme Vám chtěli nabídnout, již bylo řečeno a napsáno. Znáte naši kandidátku, naše programové priority a měli jste možnost se s námi setkat na našich akcích. Pokud jsme Vás zaujali a chtěli byste, abychom mohli naše nápady skutečně prosazovat, potřebujeme Vaši pomoc! Nejvíce nám pomůže velký a jediný křížek u naší kandidátky - u "Občanská demokratická strana". Velmi vděčni Vám ale budeme i za každý jednotlivý křížek před jménem kteréhokoliv z našich kandidátů. Předem velké díky všem, kteří se dnes po 14 hodině a zítra do 14 hodin rozhodnete volit ODS!

Naši lidé