NovinkyOS Ostrava

#ODS Ostrava Živě

Petr Fiala právě teď na besedě v Knihcentru

ODS

ODS neustále mírně posiluje a nabízí stále alternativu současnému trendu vládnutí. Moc děkujeme, vážíme si vaší podpory.

ODS

Dnes došlo k setkání zástupců koalice ve vedení města Ostravy k problematice postupu na středečním zastupitelstvu a mediálním výstupům z něj. Protože není našim cílem vyostřovat mediální výstupy a měli jsme pouze potřebu ohradit se proti nepravdivým nařčením, souhlasíme s textem společné deklarace s hnutím Ostravak, jehož text vám předkládáme. V uplynulých dnech došlo k nešťastnému a zejména nechtěnému propojení věcných záležitostí souvisejících s naším společným působením ve vedení města a emotivními vyjádřeními na sociální sítí. Rádi bychom zamezili tvořícím se spekulacím a uvedli věci na pravou míru. Přesto, že zastupitelé na svém středečním zasedání neodsouhlasili koupi pozemků nacházejících se mezi oblasti Karoliny a Dolní oblasti Vítkovice od společnosti Vítkovice a.s. panuje ve vedení města shoda na strategické vhodnosti jejich nabytí. V následujících týdnech proto dojde k dopracování smluvní dokumentace a k jejímu odsouhlasení druhou smluvní stranou. Tato pak bude předložena na dubnové zasedání zastupitelstva města. Všechny subjekty tvořící tzv. koalici, tedy i hnutí Ostravak a ODS jsou připraveni nákup podpořit. Věříme, že tímto krokem společně vytvoříme prostor pro budoucí možný rozvoj města. Lukáš Semerák Martin Štěpánek hnutí Ostravak ODS Ostrava

ODS

ODS Ostrava přidal(a) 2 nové fotky.

ODS

ODS Ostrava přidal(a) 5 nových fotek.

ODS

ODS Ostrava přidal(a) 2 nové fotky.

ODS

Dnešní sněm ODS Ostrava zvolil kandidátku do Zastupitelstva města Ostravy v komunálních volbách 2018. Bude to společná kandidátka s TOP09 a Stranou soukromníků. Povede ji Z. Nytra následován M. Štěpánkem a V. Cigánkem. Gratulujeme a přejeme hodně úspěchů

ODS

ODS Ostrava sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

Naši lidé