#ODS Ostrava Živě

ODS

ODS Ostrava sdílel(a) příspěvek.

ODS

Středa a čtvrtek byly ve znamení návštěvy předsedy Semátu v Ostravě. Moc milé setkání a bohatá diskuze. Těšíme se na příště

ODS

ODS Ostrava sdílel(a) příspěvek uživatele ODS pro Ostravu-Jih.

ODS

ODS Ostrava sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Ostrava přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

V Ostravě jsme právě dojednali koalici ANO, ODS, Piráti, KDU. V nově utvořené koalici budeme mít v gesci resort Financí (náměstek primátora Martin Štěpánek) a Bezpečnosti (radní Zdeněk Nytra).

ODS

Společné vyjádření ODS, ANO a Pirátů k průběhu vyjednávání na Moravské Ostravě. Dne 2.11.2018 ve večerních hodinách byla uzavřena koaliční smlouva pro obvod Moravská Ostrava a Přívoz ve složení ANO 2011, Česká pirátská strana a Občanská demokratická strana. Důvodem k tomuto kroku byl přístup hnutí Ostravak, které neustále se všemi subjekty protahovalo koaliční jednání a zvyšovalo své požadavky jak na počet radních, tak na obsazení resortů. Během jednání byla nabídnuta hnutí Ostravak čtyřkoalice mezi hnutím Ostravak, hnutím ANO, Piráty a ODS. Tuto nabídku hnutí Ostravak neakceptovalo a nadále docházelo z jeho strany k návrhům na další změny koaličních partnerů až k požadavku na většinové zastoupení v radě. Hnutí Ostravak následně porušilo i dohodu uzavřenou v rámci dvojbloku s ODS a separátně usilovalo o koalici bez ODS. Tento neseriózní přístup vůči potenciálním koaličním partnerům vedl ke ztrátě důvěry k hnutí Ostravak, což vyústilo v podpis koaliční smlouvy mezi hnutím ANO 2011, Piráty a ODS. Za ODS by měla být zvolena místostarostkou paní Valentina Vaňková a radním Ladislav Jodlovski.

ODS

ODS Ostrava sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

Naši lidé