12. května 2014

Den rodiny se v Jiráských sadech vydařil!

"Den rodiny v Hradci Králové se dnes opravdu povedl! Počasí nám přálo, v Jiráskových sadech se skákalo, malovalo, vařila se káva od rána až do pozdního odpoledne.

Věříme, že děti i jejich rodiče si akci užili stejně jako my. Děkujeme za Vaši návštěvu!" - Tolik vzkazuje všem návštěvníkům stánku a skákacího hradu místopředseda Evropského parlamentu Oldřich Vlasák, který uspořádal se svým týmem zábavu pro děti a malé občerstvení pro jejich rodiče i prarodiče.
Současně zve na další setkání s občany, které se uskuteční v úterý 13. 5. od 11.00 - 13.00 hodin na Krakonošově náměstí v Trutnově a poté od 14.30 - 17.00 hodin na Nám. 28. října v Hradci Králové.

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o. uspořádala v neděli 11. května od 10 do 16 hodin Den rodiny. Hlavní program se konal právě v Jiráskových sadech.

Doprovodný program se uskutečnil také např. v Labské elektrárně Hučák, v Muzeu východních Čech, v Knihovně města Hradec Králové, v Labyrintu Divadla Drak, v mateřském centru Budulínek nebo v parčíku Pohádka. Mezi těmito zúčastněnými subjekty zájemce převážel Hradecký turistický vláček. Zvýhodněné vstupné pro rodiny nabídl také Rodinný zábavní park Tongo.

V Jiráskových sadech vystoupili kouzelníci Magiciens du Monde. Děti se mohly vydat na ukázku nové trasy oblíbeného pohádkového putování. Hrály se zde pohádky a děti se mohly proplétat v lanovém centru.

Ing. Oldřich Vlasák

místopředseda regionálního sdružení
člen výkonné rady
zastupitel statutárního města
poslanec EP