18. října 2013

ODS V HRADECKÉM KRAJI ODSTARTOVALA HORKOU KAMPAŇ, CHCE PŘEDEVŠÍM HOVOŘIT S OBČANY

Do poslední fáze volební kampaně vstoupila Občanská demokratická strana v Královéhradeckém kraji.

Tak zvanou horkou kampaň podle krajského volebního lídra občanských demokratů Pavla Staňka tvoří především série setkání s voliči. "Už od minulého týdne se setkáváme s občany našeho kraje a intenzita těchto setkání roste. Všechny, kteří mají zájem diskutovat, zveme na kávu a trdelník. Diskutujeme s nimi opravdu o všem a jsme otevřeni i kritice," vysvětluje Pavel Staněk princip mítinků, které se konají pod heslem Řekněme si to u kávy.

Zatím poslední setkání proběhlo ve středu 16. října v Hradci Králové. Kromě kandidátů za Královéhradecký kraj se jej zúčastnila i kandidátka občanských demokratů na premiérku Miroslava Němcová. Dalšími místy, které ODS v kraji navštíví, jsou Rychnov nad Kněžnou, Nové Město nad Metují a Dvůr Králové nad Labem.

Za Občanskou demokratickou stranu v letošních předčasných volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR kandidují na královéhradecké kandidátce mimo jiných bývalý dlouholetý starosta Jičína Martin Puš, místostarosta Dvora Králové nad Labem Jan Bém, místostarostka Rychnova nad Kněžnou Jana Drejslová, bývalý poslanec Jan Pajer, místostarostka Nového Města nad Metují Bronislava Malijovská nebo starostové Nového Bydžova a Trutnova Pavel Louda a Ivan Adamec.