25. dubna 2016

Politika je pro mě službou veřejnnosti.

Více než čtvrt století jsem sloužil. Většinou v uniformě.

Nejprve doma v Náchodě, potom v Praze a nakonec v Hradci Králové. Ve službě jsem řídil zpočátku malé kolektivy svých kolegů, posléze celou dopravní policii, pak pražskou a hradeckou policii. Měl jsem také tu čest velet všem téměř čtyřiceti tisícům policistů v naší zemi ve funkci policejního prezidenta. 

26 let jsem se snažil sloužit jako profesionál, protože služba to vyžadovala. A bylo lhostejné, jestli jsem byl zrovna strážmistr nebo brigádní generál. Dodržoval jsem zákon, snažil jsem se uvažovat racionálně a bez emocí, své názory na fungování společnosti jsem si nechával pro sebe, protože přesně tak to má u policistů být.

Dnes je mi 44 let a cítím potřebu se k věcem dneška i budoucnosti konečně svobodně vyjadřovat. O mnoha věcech si něco myslím a přál bych si, abyste si to mysleli stejně. V příštích měsících se Vás tedy pokusím přesvědčit o tom, že o současném světě, o fungování společnosti, o bezpečí našich domovů i o naší společné budoucnosti uvažuji správně. Pokud se mi to s pomocí mých kolegů z ODS podaří, budu hájit Vaše zájmy v zastupitelstvu Královéhradeckého kraje. A budu to považovat za čest.
Jsem brigádní generál ve výslužbě, a přestože už nejsem policajt, jsem připraven sloužit dál.

Sledovat mě můžete i na Facebooku. 

Brig.gen.v.v. Mgrr. Martin Červíček

lídr kandidátky do krajských voleb 2016