25. ledna 2013

Místopředsedové ODS navštíví Královéhradecký kraj

V úterý 29. ledna navštíví Královéhradecký kraj místopředsedové ODS - MUDr. Martin Kuba, JUDr. Jiří Pospíšil a Mgr. Tomáš Chalupa.

Hostovat budou ve třech oblastech - na Hradecku, Rychnovsku a Náchodsku. Nejprve budou na hradeckém magistrátu od 10 hod. všichni tři jednat s náměstkem primátora města Ing. Martinem Soukupem, následně se rozdělí a jednotlivě navštíví například Královéhradeckou provozní, ZVU Potez, rovněž Krajskou hospodářskou komoru Královéhradeckého kraje. Místopředsedy bude doprovázet předsedkyně RS ODS Královéhradeckého kraje, poslankyně Mgr. Zdeňka Horníková, člen výkonné rady ODS, poslanec JUDr. Pavel Staněk a místopředseda Evropského parlamentu Ing. Oldřich Vlasák.

V rámci celodenního programu místopředsedů ODS 1. místopředseda ODS a ministr průmyslu a obchodu MUDr. Martin Kuba navštíví Informační centrum obnovitelných zdrojů v Hradci Králové u vodní elektrárny Hučák, kde se setká s novináři v 15.40 hod.

Hlavními tématy pro tiskovou konferenci bude podpora podnikání, export, závěry z pracovní cesty ministra v Asii, rozvoj technického vzdělávání a aktuální témata Královéhradeckého kraje.