24. května 2023

Premiér Petr Fiala navštívil Hradec Králové

V úterý 23.5. navštívil Hradec Králové premiér Petr Fiala. Setkal se se zástupci města a navštívil nejvýznamnější investiční akce města.

Premiér a předseda Občanské demokratické strany se při své zastávce v Hradci Králové potkal s primátorkou Pavlínou Springerovou, 1. náměstkem primátorky Miroslavem Hlouškem a předsedou zastupitelského klubu ODS Oldřichem Vlasákem. Návštěvu premiér spojil s prohlídkou dvou nejvýznamnějších investičních akcí města – výstavby multifunkčního stadionu a křižovatky Mileta.

„Velmi milé setkání s paní primátorkou Hradce Králové Pavlínou Springerovou a jejím týmem. Vláda pracuje na tom, aby byla dostavěna dálnice D11, která zajistí městu a regionu klíčové napojení na Polsko. Také jsme se bavili o přestavbě křižovatky Mileta, která je pro Hradec Králové zásadní z hlediska dopravy a jeho bezpečnosti a na které se 300 miliony korun bude podílet stát. Město brzy dokončí i stavbu nového multifunkčního stadionu, který si po tom původním ponechá světla ve tvaru tradičních „lízátek“,“ hodnotí návštěvu premiér Petr Fiala.

Štítky: