21. března 2023

Hradecká ODS si zvolila své vedení

(www.ods.cz/region.kralovehradecky) V pondělí 20.3.2023 si hradecká ODS zvolila na další dva roky své vedení. Volila na dva roky předsedu, místopředsedy i členy oblastní rady.

Oblastní sněm na svém sněmu zvolil jako předsedu JUDr. Pavla Staňka, MBA, poslance PSP ČR a dosavadního předsedu oblastního sdružení. Místopředsedy zvolil Ing. Oldřicha Vlasáka, radního města Hradce Králové a předsedu zastupitelského klubu a Matěje Novotného, místostarostu města Nový Bydžov.

Zvolenými členy oblastní rady jsou Miroslav Hloušek, náměstek primátorky města Hradce Králové, Jaroslav Filip, místopředseda finančního výboru zastupitelstva města Hradce Králové, Filip Kaška, Ondřej Novotný, Věra Šenková, Zdeněk Kousal a Jakub Vít. Z mimohradeckých zástupců naší oblasti pak byli zvolení Ladislav Šimeček, Milan Plšek a Miloš Nepilý.

Je před námi úkol dát svou prací našim voličům a vlastně celé veřejnosti jasnou zprávu, že chceme být stranou otevřenou a komunikující. Bezodkladně musíme zvrátit prohlubující se image ODS v Hradci Králové jako uzavřené a konzervativní strany, a otevřít se aktivním, schopným a úspěšným lidem, ochotným pracovat v komunální politice, a dát jim příležitost, dodává staronový předseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové Pavel Staněk.

Jsem rád, že oblastní sněm si vybral cestu kontinuity a spolupráce s důrazem na větší prezentaci našeho programu a názorů, hodnotí výsledek volby místopředseda oblasti Oldřich Vlasák.

Hostem volebního sněmu byl i Mgr. Ivan Adamec, předseda regionálního sdružení ODS Královéhradeckého kraje, poslanec PSP ČR a místopředseda poslaneckého klubu.