2. května 2018

Občanská demokratická strana v Hradci Králové představuje kandidátku

Královéhradečtí občanští demokraté už mají jasno, v čele s jakými osobnostmi vyrazí do podzimních komunálních voleb. O hlasy voličů se budou ucházet nejen osvědčená jména, ale i nové tváře.

Lídrem kandidátky je předseda královéhradeckého florbalového klubu a zároveň místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové Bc. Michal Moravec. Na druhém místě voliči najdou dlouholetého ředitele Živnostenského úřadu v Hradci Králové Ing. Bc. Jiřího Bláhu, třetí v pořadí je potom místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové a čestný předseda místního regionálního klubu Mladých konzervativců Bc. Jakub Vít. Čtvrté místo zaujímá zkušená manažerka Bc. Věra Šenková, první pětku uzavírá podnikatel a předseda královéhradeckého kynologického centra Jaroslav Filip.

Kandidátní listina čítá dohromady 37 jmen, z nichž většinu tvoří straníci. „Podařilo se nám postavit velice silnou kandidátku, která odráží liberálně-konzervativní hodnoty, a jsem přesvědčen, že bude silným politickým týmem, který znovu pozvedne renomé našeho města,“ říká Václav Řehoř, předseda oblastního sdružení občanských demokratů.