26. dubna 2016

Program ODS Praha 14

Vážení spoluobčané, ODS je tradiční politickou stranou, která má v Praze 14 své hluboké kořeny. Dobré tradice je třeba zachovávat. Víme, jak má Praha 14 vypadat, víme, pro koho tu jsme a jaké občany chceme podporovat a inspirovat.

Mnoho z nás se v Praze 14 narodilo, jiní si Čtrnáctku vybrali jako svůj nový domov. Je proto naší povinností a výsadou předat Čtrnáctku příštím generacím v lepším stavu, než v jakém je dnes. Volební program, který vám představujeme, nabízí kvalitní a koncepční řešení rozvoje pro všechny skupiny a generace občanů.

Na naší kandidátce můžete najít nejen osvědčené politiky a mladé naděje z ODS, ale také nestranické odborníky, kteří tak dostávají příležitost aktivně ovlivňovat dění v naší městské části. Bez vašich hlasů však nemůžeme prosadit žádnou z našich myšlenek. Prosíme, budte aktivní. Čtěte náš volební program, zúčastňujte se našich předvolebních akcí, a hlavně - přijdte nás volit.

Volební program ODS Praha 14