22. května 2018

kandidát do Senátu za volební obvod č. 47 - Náchodsko rok 2018

Dnes byla na Sněmu volitelů - Oblastního sdružení ODS Náchod odhlasována moje kandidatura do Senátu v rámci letošních senátních voleb. Kandidaturu jsem přijal s potěšením i velkou pokorou.

Kdo jsem:

Jsem Martin Červíček - náchodský rodák a patriot, na Náchodsku žiji dodnes. Svůj dosavadní profesní život jsem zasvětil veřejné službě – nejprve dvacet šest let u policie, kde jsem vystudoval dvě vysoké školy, dosáhl hodnosti brigádního generála a pozice policejního prezidenta. V roce 2016 jsem v krajských volbách vedl kandidátku ODS v Královéhradeckém kraji, a již téměř dva roky působím v pozici 1. náměstka hejtmana, s gescí v oblasti dopravy. V letošním roce jsem se stal členem Výkonné rady ODS a věnuji se zde zejména tématu bezpečnosti. Jsem ženatý a mám dva syny.

Proč kandiduji:

Politiku vnímám jako službu veřejnosti. Rád bych pokračoval v práci na dopravě v kraji, ale věřím, že jako senátor budu moci veškeré regionální problémy v dopravě ovlivnit i v rámci státní správy a fungování ústředních orgánů popřípadě jednotlivých ministerstev. Dále chci v případě úspěšného mandátu senátora využít svých zkušeností a zaměřit se zejména na naší bezpečnost. Budu dále pracovat na tom, aby stát sloužil svým občanům a ne oni jemu. Považuji za svůj osobní závazek dokázat, že politik nemusí být vždy sprosté slovoJ. Jsem připraven svým odhodláním - neuhnout před politickými dohodami - pomoci naplnit nejdůležitější roli Senátu, která je poslední pojistkou v parlamentní demokracii..

brig. gen. v.v. Mgr. Martin Červíček

kandidát do senátu Náchodsko 2018
expert ODS pro bezpečnost
člen výkonné rady ODS
náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje
předseda oblastního sdružení ODS Náchod