24. května 2013

Den s premiérem, ministry a náměstky v Jihočeském kraji

Petr Nečas, Martin Kuba, Tmáš Chalupa, Zbyněk Stanjura, František Mikeš a Ferdinand Polák pracovně navštívili Jihočeský kraj.

Premiér navštívil místního farmáře i jadernou elektrárnu

Chráněná dílna, rodinný statek či průmyslová zóna – také na tato místa zavítal premiér a předseda ODS Petr Nečas u příležitosti návštěvy Jihočeského kraje. Jako první zamířil premiér společně s ministrem průmyslu a obchodu a 1. místopředsedou strany Martinem Kubou do Jaderné elektrárny Temelín.

 
Jádro je pro energetiku klíčové, ujistil Petr Nečas v Temelíně

Energie získaná z jádra představuje zásadní zdroj nejen pro české domácnosti, ale i průmysl. Naše energetika se bez jaderných zdrojů neobejde. Ujistil o tom premiér a předseda ODS Petr Nečas při páteční návštěvě Jaderné elektrárny Temelín.

 
Martin Kuba: 1. místopředseda navštívil Temelín, ŘSD i podnikatele

První místopředseda ODS a ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba v pátek spolu s premiérem Petrem Nečasem navštívil Jadernou elektrárnu Temelín, společně s ministrem dopravy Zbyňkem Stanjurou jednal o dostavbě jihočeské dálnice D3 na Ředitelství silnic a dálnic a setkal se také se zástupci Jihočeské hospodářské komory a podíval se do výrazně na export orientované společnosti Grass Czech.

 
Ministr dopravy si prohlédl rozestavěnou D3, úsek z Tábora do Veselí bude zprovozněn do konce června

Ministr dopravy Zbyněk Stanjura navštívil v pátek 24. května Jihočeský kraj. Nejprve si prohlédl rozestavěný úsek dálnice D3, poté jednal se starostou Soběslavi Jindřichem Bláhou a s vedením Správy ŘSD České Budějovice. Navštívil rovněž firmu ČSAD JIHOTRANS.

 
Ministr životního prostředí a místopředseda ODS Tomáš Chalupa dnes navštívil jižní Čechy a středočeskou Vlašim

Ministr životního prostředí a místopředseda ODS Tomáš Chalupa ve čtvrtek v rámci svých pravidelných výjezdů po republice zavítal do jižních Čech.

 
Návštěva 1. náměstka ministryně kultury JUDr. Františka Mikeše v Jindřichově Hradci

První páteční zastávkou náměstka ministryně kultury Františka Mikeše v Jindřichově Hradci byl zdejší Státní hrad a zámek.

 
Náměstek ministra zdravotnictví Ferdinand Polák ve Strakonicích

V pátek 24. 5. 2013 navštívil náměstek pro zdravotní péči MUDr. Ferdinand Polák strakonickou nemocnici.

 
Náměstek ministra zdravotnictví MUDr. Ferdinand Polák v Prachaticích

V pátek 24. května navštívil Prachatice náměstek ministra zdravotnictví MUDr. Ferdinand Polák. Za doprovodu starosty města Ing. Martina Malého a krajského zastupitele MUDr. Ladislava Přívozníka nejprve zavítal do prachatického Hospice sv. Jana N. Neumanna