18. února 2013

Pracovní setkání předsedy se členy

Středočeský kraj: Petr Nečas navštívil střední Čechy

Premiér a předseda ODS Petr Nečas navštívil v pondělí středočeský Nymburk. Pozvánku na odpolední setkání s Petrem Nečasem využily bezmála dvě stovky členů strany. Společná debata se pak protáhla na víc než dvě hodiny.

 
Plzeňský kraj: Stovka členů diskutovala s předsedou v Plzni

Stovka občanských demokratů v pátek diskutovala s premiérem a předsedou ODS Petrem Nečasem v Plzni. Odpolední debata se protáhla na víc než dvě hodiny.

 
Pardubický kraj: V Pardubicích se s předsedou setkala stovka členů

Více než stovka členů Občanské demokratické strany z Pardubicka se v pondělí setkala s premiérem a předsedou Petrem Nečasem.

 
Kraj Vysočina: Bez neziskovek to nejde

V mnoha oblastech se stát bez neziskového sektoru neobejde, zmínil mimo jiné během své páteční návštěvy Kraje Vysočina premiér a předseda ODS Petr Nečas; uvedl to během polední debaty s asi čtyřicítkou zástupců neziskových organizací z regionu potom, co navštívil domov pro seniory Stříbrné terasy.

 
Karlovarský kraj: ČSSD vrátila politruky do školství

Premiér a předseda ODS Petr Nečas dnes při pracovní návštěvě Karlovarského kraje ostře odsoudil spolupráci sociálních demokratů s komunisty. „ČSSD po dvaceti letech vytáhla komunisty z izolace. Byla to ona, kdo vrátil politruky do školství,“ připomněl Petr Nečas fakt, že koalice ČSSD a KSČM prosadila v Karlovarském kraji do funkce krajského radního pro školství Václava Sloupa.

 
Ústecký kraj: Stát by neměl platit za chyby čerpání regionálních evropských peněz

Státní rozpočet by podle premiéra a předsedy občanských demokratů Petra Nečase neměl platit za chyby v čerpání evropských peněz v Regionálním operačním programu Severozápad v Ústeckém a Karlovarském kraji.

 
Moravskoslezský kraj: Výměnu neekologických kotlů zaplatí stát i letos

Stát i letos zaplatí výměnu starých neekologických kotlů za nové. Bude záležet na rozhodnutí Moravskoslezského kraje, kolik peněz bude ochoten svým obyvatelům na nové kotle věnovat; k příspěvku státu musí dát kraj stejnou sumu – i to přislíbil premiér a předseda ODS Petr Nečas během své čtvrteční pracovní návštěvy Moravskoslezského kraje.

 
Liberecký kraj: Premiér v Liberci přislíbil maximální součinnost při řešení zbývajících následků povodní

Premiér a předseda ODS Petr Nečas během své pondělní návštěvy Libereckého kraje přislíbil maximální součinnost při financování odstraňování zbývajících následků po povodních z roku 2010. Kraj teď podle premiéra musí dodat podklady, na jejichž základě bude možné vyčíslit konkrétní částky.

 
Olomoucký kraj: Přerovské letiště záchranářům zůstane, zopakoval v Olomouci Petr Nečas

Letiště Přerov zůstane i po odchodu armádní vrtulníkové jednotky zachované pro potřeby integrovaného záchranného systému, zopakoval během své úterní návštěvy Olomouckého kraje premiér a předseda ODS Petr Nečas.

 
Jihočeský kraj: Výstavba dvou bloků Temelína je nezbytný krok

Výstavba dalších dvou bloků Jaderné elektrárny Temelín je nezbytný krok jak z národohospodářského hlediska, tak z hlediska energetické bezpečnosti, zdůraznil v pondělí během své návštěvy Jihočeského kraje premiér a předseda ODS Petr Nečas.

 
Jihomoravský kraj: S Petrem Nečasem se v Brně setkala více než stovka členů

Více než stovka členů jihomoravského regionálního sdružení ODS se ve čtvrtek setkala s premiérem a předsedou ODS Petrem Nečasem v Brně. Mluvilo se například o krajské vládě sociálních demokratů, komunistů a lidovců v Jihomoravském kraj, ale i o programu ODS.

 
Královéhradecký kraj: D11 do Hradce Králové by mohla stát do roku 2015

Poslední zbývající úsek dálnice do Hradce Králové by mohl být hotový v roce 2015. Dostavba dálnice patřila k hlavním tématům návštěvy premiéra a předsedy ODS Petra Nečase v Královéhradeckém kraji; pozvání využila více než stovka členů ODS

 
Zlínský kraj: Na výstavbu R49 jsou peníze připravené

Finance na výstavbu rychlostní silnice z Hulína do Fryštátu bude mít stát od příštího roku připravené, ujistil premiér a předseda ODS Petr Nečas v pátek při návštěvě podnikatelů a členů ODS ze Zlínského kraje.