21. března 2013

S Petrem Nečasem se v Brně setkala více než stovka členů

Více než stovka členů jihomoravského regionálního sdružení ODS se ve čtvrtek setkala s premiérem a předsedou ODS Petrem Nečasem v Brně. Mluvilo se například o krajské vládě sociálních demokratů, komunistů a lidovců v Jihomoravském kraj, ale i o programu ODS.

„Za posledních devět měsíců absolvuji už třetí vlnu výjezdů po České republiky. Na jaře, na podzim a třetí kolo probíhá právě teď. Především tedy chci diskutovat se členkou základnou,“ říká Petr Nečas.

„Myslím, že během diskuse padlo plno námětů. Debata byla velmi otevřená jak ze strany členů, tak ze strany premiéra. Vláda doposavad dělala reformní kroky, které byly nezbytné. Teď máme 14 měsíců na to, aby se jednak pozitivně projevily reformy a současně je potřeba nastartovat některá prorůstová opatření,“ zmínil Jiří Crha, místopředseda jihomoravského regionálního sdružení ODS.

Večerního setkání v Brně se zúčastnil také předseda jihomoravského regionu Jiří Kadrnka a další zástupci regionu. Ještě před debatou se členy premiér a předseda ODS navštívil na pozváni rektora JAMU Divadlo na Orlí Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.