9. dubna 2014

Tisková zpráva ODS Třebíč ke stavu členské základny

V letošním roce došlo k rekordně nízkému odchodu členů ODS na Třebíčsku, kdy neobnovilo členství pouhých devět lidí. Mezitím vstoupily dvě nové členky a další zájemce bude přijat v dubnu. Podrobnosti jsou v tiskové zprávě.

Oblastní sdružení Občanské demokratické strany Třebíč

Tisková zpráva ODS Třebíč ke stavu členské základny

Konec března každého roku je vždy pro ODS obdobím očekávání, kolik členů zaplatí členské příspěvky na daný rok. Ty jsou stanoveny na běžnou částku 500 korun, snížená částka 200 korun je určena pro důchodce, nezaměstnané a studenty.

V letošním roce došlo k rekordně nízkému  odchodu členů ODS na Třebíčsku, kdy neobnovilo členství pouhých devět lidí. Mezitím vstoupily dvě nové členky a další zájemce bude přijat v dubnu. Občanští demokraté na Třebíčsku přitom prožívali léta s dramatickými odchody - 2009 (35), 2010 (33) a 2013 (22).

Oblastní sdružení Třebíč má dlouhodobě 15 místních sdružení s celkovým počtem 125 členů. Nejsilnějším sdružením i přes letošní ztrátu čtyř členů je vždy třebíčské se 30 členy následované moravskobudějovickým se 17 členy, třetí příčku drží Jemnice s 11 členy. Nejmenší sdružení má podle stanov tři členy, což splňují tři sdružení.

Bližší informace

Vítězslav Jonáš, předseda OS ODS Třebíč, 602 512 155, info@vitezslav-jonas.cz
Mgr. Miloš Šťastný, manažer ODS Třebíč, 603 489 887, os.trebic@ods.cz

Vítězslav Jonáš

předseda oblastního sdružení
zastupitel
senátor PČR

Štítky:
tisková zpráva