4. února 2024

Partie CNN Prima News

(CNN Prima News) Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) v nedělní Partii na CNN Prima NEWS připomněl hnutí ANO, že na současném ekonomickém stavu má vláda hnutí ANO svůj podíl. „Ekonomika má velkou setrvačnost. Pokud rozhazujete peníze z vrtulníku a všem dáváte, co si přejí, nemůže to dopadnout jinak,“ řekl šéf horní parlamentní komory Miloš Vystrčil místopředsedovi ANO Karlu Havlíčkovi.

Celou debatu s Milošem Vystrčilem můžete zhlédnout na CNN Prima News.

Šéf Senátu Miloš Vystrčil vzápětí kontroval místopředsedovi hnutí ANO Karlu Havlíčkovi. „Snad se shodneme na tom, že zejména ekonomika má poměrně velkou setrvačnost. Pokud v nějakém období dlouhodobě žijete na dluh a utrácíte více, než kolik vyděláváte, tak se to projeví s nějakým zpožděním,“ rozvedl šéf horní parlamentní komory Miloš Vystrčil s rýpnutím, že to bylo právě hnutí ANO, kdo byl předtím ve vládě.

„Nechci a nemyslel jsem si, že tady na někoho něco pořád budeme svádět, ale to, že dnes jsme v situaci, kdy se naše ekonomika teprve rozjíždí, je způsobeno tím, jak jsme se chovali předtím. To je evidentní. A pokud rozhazujete peníze z vrtulníků a všem dáváte, co si přejí, tak to nemůže dopadnout jinak,“ poznamenal ve vysílání CNN Prima NEWS předseda Senátu Miloš Vystrčil.

Miloš Vystrčil

předseda Senátu PČR