4. září 2018

VOLEBNÍ PROGRAM OBČANSKÉ DEMOKRATICKÉ STRANY PRO KOMUNÁLNÍ VOLBY 2018

My, kandidáti Občanské demokratické strany, ucházející se o důvěru voličů ve volbách do Zastupitelstva města Hradec Králové, předkládáme občanům našeho města volební program, který zhmotňuje naši představu o fungujícím, příjemném a bezpečném městě plném zeleně, kde chceme společně bydlet, pracovat, žít. Program splnitelný, realistický, ale i dostatečně ambiciózní.

VOLEBNÍ PROGRAM OBČANSKÉ DEMOKRATICKÉ STRANY PRO KOMUNÁLNÍ VOLBY 2018 V HRADCI KRÁLOVÉ

BYDLET, PRACOVAT, ŽÍT V HRADCI KRÁLOVÉ

BYDLENÍ

• - Rozhýbeme rekonstrukci Benešovky: ve spolupráci se společenstvy vlastníků jednotek a bytovými družstvy maximálně urychlíme rekonstrukci Benešovy třídy