4. března 2013

ČSSD vrátila politruky do školství

(Karlovarský kraj ) Premiér a předseda ODS Petr Nečas dnes při pracovní návštěvě Karlovarského kraje ostře odsoudil spolupráci sociálních demokratů s komunisty. „ČSSD po dvaceti letech vytáhla komunisty z izolace. Byla to ona, kdo vrátil politruky do školství,“ připomněl Petr Nečas fakt, že koalice ČSSD a KSČM prosadila v Karlovarském kraji do funkce krajského radního pro školství Václava Sloupa.

 
„ODS před volbami varovala před návratem komunistů k moci v krajích. ČSSD jim tento návrat opravdu umožnila. To, co se dnes děje v Karlovarském kraji kolem Václava Sloupa, jasně ukazuje, že se komunisti přes záda ČSSD vyškrabávají k moci a nebojí se si dupnout. Už minulé volební období ukázalo, že koalice komunistů a socialistů má v kraji devastující vliv na hospodářství. Doufám, že zbylí demokraté v krajském zastupitelstvu budou mít dost sil na to, aby zabránili stejným dopadům i na školství,“ uvedl Petr Nečas.
 
Premiér a předseda ODS Petr Nečas je v pondělí na pracovní návštěvě Karlovarského kraje. V programu má setkání s podnikateli, s představiteli krajské ODS a návštěvu zakončí besedou s občanskými demokraty, na kterou dostali pozvánku všichni členové ODS v regionu.
RNDr. Petr Nečas

předseda vlády
předseda strany
člen regionální rady
poslanec PČR

Štítky:
tisková zpráva