NovinkyOS Cheb

#ODS Cheb Živě

ODS

Náš pondělní regionální sněm měl silné "obsazení": Diskutovat přijeli předseda ODS Petr Fiala, 1. místopředsedkyně Alexandra Udženija, místopředsedové Martin Kupka a Miloš Vystrčil, poslanec Václav Klaus ml. a bývalý úřadující předseda Martin Kuba.

ODS

Regionální sdružení ODS Karlovarský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Oblastní sdružení ODS Karlovy Vary.

ODS

Regionální sdružení ODS Karlovarský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Petr Fiala.

ODS

Regionální sdružení ODS Karlovarský kraj sdílel(a) událost uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Práce našeho lídra pro nadcházející volby...

ODS

Představujeme naše kandidáty pro parlamentní volby: Lídr – Ing. Jan Bureš – Dlouholetý úspěšný starosta města Ostrova a v letech 2010–2013 poslanec Parlamentu České republiky je v současnosti radním Karlovarského kraje pro oblast zdravotnictví. V roce 2008 úspěšně dokončil studium na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je hrdým manželem a šťastným otcem dvou dětí, syna Rena a dcery Aničky. Je členem spolku Ostrovských ostrostřelců, aktivně se podílí na rozvoji kultury, společenského a sportovního vyžití ve městě, mimo jiné díky instalaci houpaček a knihobudek na veřejných prostranstvích. Miluje historii a svou rodinu.

ODS

Představujeme naše kandidáty pro parlamentní volby: Č. 2 – MUDr. Jan Svoboda – Další z kandidátů, kterého není potřeba moc představovat, protože s Občanskou demokratickou stranou zažil v podstatě vše. Vstoupil do ní krátce po jejím vzniku v roce 1991. Od roku 1994 je nepřetržitě zastupitelem města Chebu. Mezi lety 2006 a 2010 byl dokonce chebským starostou. Ve volebních obdobích 2004-2008 a 2012-2016 byl krajským zastupitelem, v letech 1998-2002 poslancem. V současnosti pracuje jako ředitel Západočeského divadla v Chebu.

ODS

Představujeme naše kandidáty pro parlamentní volby: Č. 3. – Mgr. Pavel Janus – Lídr za Sokolovsko. Je znám především jako ředitel Integrované střední školy technické a ekonomické v Sokolově. Od roku 2014 je sokolovským zastupitelem. Na naší kandidátce je jako nestraník. S ODS však velmi úzce spolupracuje už několik let.

Naši lidé