20. ledna 2020

Zemřel Jaroslav Kubera

(www.ods.cz) ​​​​​​​Občanská demokratická strana přijala s velkým zármutkem zprávu o úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery.

„S velkým zármutkem jsem dnes přijal zprávu o úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery. Je to neuvěřitelné, ještě v sobotu jsme spolu mluvili na našem kongresu, kde byl plný aktivity a nápadů. Jaroslav Kubera byl výraznou osobností nejen ODS, ale celé české politiky. Byl velkým obhájcem svobody a zdravého rozumu a především slušný a poctivý člověk. Je mi to velmi líto, mé myšlenky jsou s jeho rodinou a blízkými. Jaroslav nám všem bude chybět,“ uvedl předseda ODS Petr Fiala.

„Pro mě odešel krásný člověk, citlivý, vlídný, i když to vždy tak nemuselo vypadat. Mám ho rád - schválně píši, mám, protože se s jeho odchodem na tom nic nezměnilo. Hodně mě naučil v tom osobním i politickém životě. Bude mi hrozně chybět, svět bude zase o trochu méně normální. Jardo, díky za všechno, za moudrost, upřímnost, zábavu i třeba věčné, často poučné odbíhání od tématu. Kubera se nedá nahradit. Půjdeme dál. Věřím, že nás seshora budeš kontrolovat a budu vděčný za Tvoje připomínky. Vážím si Tě, děkuji za všechno a budu se snažit, budeme se snažit nedělat ostudu. Nikdy nezapomenu. Čest Tvojí památce a velká úcta k Tvému odkazu,“ řekl předseda senátorského klubu ODS Miloš Vystrčil.

Štítky:
tisková zpráva