NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno přidal(a) 9 nových fotek.

ODS

Zeleným vadí obsazení kontrolního výboru Zastupitelstva Brno-střed. Jak v zastupitelstvu města, tak Brna-střed, bylo vedení tohoto výboru svěřeno nejsilnější opoziční straně jak je obvyklé. V minulém volebním období tohle respektováno nebylo a nejsilnější opoziční klub na Brně-stred, tehdy ODS, vedení výboru od tehdejší koalice včetně Zelenych, nezískal. Zeleným tehdy také nevadilo to, co nyní kritizují. Že předsedou kontrolního výboru Brna-střed byl politik ze strany, která byla ve vedení města Brna. Asi na to zapomněli. ODS ve vedení města i městské části se naopak snaží o posílení prvků kontroly. Třeba i tím, že v pracovních orgánech obou vedení budou i zástupci stran a hnutí, která se do zastupitelstev nedostala. A také zástupci odborné veřejnosti bez politické příslušnosti.

ODS

Žít Brno mělo se svým předvolebním heslem "Nakonec všechno dobře dopadne" pravdu. Dopadlo. Po 4 letech experimentu jeho vlády se zelenými v největší městské části voliči vystavili účet. ODS ve volbách s velkým náskokem zvítězila a vrací se po včerejším ustavujícím zastupitelstvu do vedení radnice. Děkujeme za podporu.

ODS

ODS Brno aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Rozhovor s bývalou primátorkou, senátorkou a ústavní soudkyní Dagmar Lastoveckou o nově zvolené primátorce města Brna Markétě Vaňkové.

ODS

Brno má po 20 letech v čele ženu. Po Dagmar Lastovecké se teprve druhou primátorkou v historii města dnes stala Markéta Vaňková. Gratulujeme. ODS - Občanská demokratická strana je zpět. Děkujeme za Vaši podporu.

ODS

ODS Brno teď vysílá živě.

ODS

ODS Brno přidal(a) 3 nové fotky.

Naši lidé