NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

Hrozící spor a průtahy v realizaci JKC, způsobené kroky minulého vedení města, jsou snad definitivně zažehnány. Podařilo se vyjednat dohodu a pevně věřime, že výstavba druhé etapy koncertního sálu bude zahájena v co nejbližší době.

ODS

ODS Brno je spolu s uživatelem Jakub Dvořák a dalšími (5).

ODS

ODS Brno je spolu s uživateli Miroslav Dorazil a Martin Příborský.

ODS

Eurovolby potvrdily, že ODS - Občanská demokratická strana je celostátně druhou nejsilnější stranou. Stejně tak i v Brně, kde se oproti podzimním komunálním volbám výrazně zmenšil rozdíl mezi prvním a druhým na pásce. Děkujeme za Vaši podporu.

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek.

ODS

Předseda Senátu ČR Kubera a předseda ODS Petr Fiala byli včera naživo v Brně na Šelepce společně s kandidátem do EP Ondřej Krutílek! Atmosféra i nálada besedy vřelá a přišel plný dům!! Nezapomeňte již tento pátek a sobotu přijít k volbám a vyjádřit tím nejen svůj názor na EU, jaká je a jaký by měla být, ale i svůj názor na současné fungování levicové polokomunistické vlády, kterou zároveň vede trestně stíhaný premiér! ODS má zároveň jako jediná tzv. "spitzen" kandidáta, tj. kandidáta na předsedu Evropské komise - Jana Zahradila (jako první Čech vůbec), který je zároveň předsedou třetí nejsilnější frakce v EU, takže ODS má skutečně nejlepší možnost prosazovat reformní politiku. Stojíme právě o Váš hlas, který rozhodne, protože ODS jako jediná dokáže ze své pozice v EU reálně něco změnit.

ODS

Aktuální pozvánka na besedu a setkání s předsedou Senátu ČR Jaroslavem Kuberou a s předsedou ODS a místopředsedou PSP ČR Petrem Fialou! Nezaměnitelný světonázor, humor a pohled na aktuální dění – nejen o EU Silný tandem doplní Ondřej Krutílek – kandidát č. 4 do EP. Kdy: v úterý 21.5. 2019 v 17hod Kde: „Šelepka“ - Šelepova 543/1, 602 00 Brno Událost: https://www.facebook.com/events/2281555132060539/ Přijďte si vyměnit názory, besedovat, bude to velký a bude to naživo! Těšíme se na vás! Prosíme o registraci předem pod níže uvedeným odkazem, v případě naplnění kapacity Vám dáme vědět. Registrace: https://forms.gle/AyK6vSW2uXpPEbfC7 Spolupořádají Pravý břeh - https://pravybreh.cz/ a Mladí občanští demokraté JMK - https://mladi.ods.cz/

ODS

Tisková konference místostarosty MČ Kohoutovice - Michala Veličky, a zastupitele města Brna - Ludvíka Kadlece - měla několik stěžejních a aktuálních bodů s celobrněnským přesahem - budoucí využití Grand Prix - analýza zavedení rezidentního parkováni - využití údolí kolem TJ Tatran Kohoutovice včetně výstavby fotbalového hřiště - retenční nádrže do školských zařízení a bytových domů obecně O tom všem se brzy dočtete v tisku, stay tuned! :-)