NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek.

ODS

Akce se velmi vyvedla,2 hodinová debata o historii a politice 19.stoleti,která má přesah do dnesni realpolitiky, a fotky s mladými občanskými demokraty tak nemohly chybět

ODS

Prave začínáme v kavárně Central v Brně s Petrem Fialou a Mladými Občanskými Demokraty besedu a autogramiadu s autory a profesory Jiřím Hanusem a Vitem Hlouskem - atmosféra výborná!

ODS

Zveme Vás společně s Petrem Fialou a Mladými Občanskými Demokraty na autogramiádu, diskusi s autory, kterou bude Petr Fiala moderovat, a křest knihy „Předminulé století“ – která popisuje dobu a fenomény 19.století a zároveň souvislosti a důvody, proč má tato doba přesah do evropské politické scény i dnes. Kniha je unikátní především tím, že ji sepsali společně profesor historie - Jiří Hanuš, a profesor politologie - Vít Hloušek. A tím vším Vás bude provázet právě předseda ODS - Petr Fiala a diskuze nebude jistě pouze o knize Inspirativní setkání s osobnostmi, které stojí za to – přijďte! Kdy: 27. září v 17:00 Kde: Restaurace Central - tř. Kpt. Jaroše 20, Brno-střed Událost: https://www.facebook.com/events/663074517537430/ Upoutávka na knihu - https://www.facebook.com/pravybrehcz/videos/2301911629934954/ Vše je samozřejmě zdarma, ale budu rádi za Vaši registraci zde: https://forms.gle/5HKPS8CCTg9Nf12g9 Mladí Občanští Demokraté - mladi.ods.cz/

ODS

Sledujte dnes Jaroslava Kuberu od 12:00 v Otázkách Václava Moravce! Nejen o ústavní žalobě na prezidenta a vládní krizi.

ODS

Hrozící spor a průtahy v realizaci JKC, způsobené kroky minulého vedení města, jsou snad definitivně zažehnány. Podařilo se vyjednat dohodu a pevně věřime, že výstavba druhé etapy koncertního sálu bude zahájena v co nejbližší době.

ODS

ODS Brno je spolu s uživatelem Jakub Dvořák a dalšími (5).

ODS

ODS Brno je spolu s uživateli Miroslav Dorazil a Martin Příborský.

Naši lidé