NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno přidal(a) 8 nových fotek.

ODS

ODS Brno přidal(a) 9 nových fotek.

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek uživatele Markéta Vaňková.

ODS

Primátorce Brna Markéta Vaňková se podařilo odblokovat stav zděděný po minulém vedení města. Brno se tak vyhne dlouholetým soudním sporům. Zároveň se otevírá cesta k výstavbě nového koncertního sálu, na který naše město čeká již mnoho let.

ODS

Úpravami a zkvalitněním v loňském roce zavedeného systému rezidentního parkování jsme se zabývali intenzivně od ustavení nového vedení města. Nyní návrh zbývá projednat v příslušných orgánech, následně jej detailně představíme Brňanům. Věříme, že jim ulehčí život a zjednoduší parkování v Brně.

ODS

Slíbili jsme Brňanům dostupnější bydlení, rozvoj města a posun zásadních a pro Brno potřebných dopravních staveb. Včera naše primátorka Markéta Vaňková spolu s koaličními náměstky a partnery z Kanceláře architekta města Brna představila harmonogram přípravy nového územního plánu, který potřebné změny pomůže nastartovat. Jsme rádi, že po letech váhání a odkladů je příprava tak komplikovaného a časově náročného procesu konečně na dobré cestě. Nejpozději do roku 2022 nahradíme zastaralý dokument novým, na aktuální potřeby města reagujícím územním plánem. Věříme, že při plném nasazení všech dotčených stran se nám to podaří.

ODS

Přejeme všem klidné a pohodové prožití vánočních svátků a děkujeme za podporu v letošním náročném, ale důležitém roce.

ODS

ODS Brno přidal(a) 9 nových fotek.

Naši lidé