NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno je spolu s uživatelem Jan Vostrejž a dalšími (4).

ODS

Rozhovor s náměstkem primátorky Brna Robert Kerndl o sociální politice města a prioritách v této oblasti.

ODS

Debata o Eurorealismu s Ondrou Krutilkem a Vítem Hlouskem,bude to přísný souboj názoru a argumentů stream bude!

ODS

Jedna aktuální pozvánka na pondělní pivo ve Stopkově pivnici na České a debatu o eurorealismu, kde se střetnou dva pánové: Ondřej Krutílek, analytik legislativy EU a kandidát č.4 do Evropského parlamentu a Vít Hloušek, profesor na Fakultě sociálních studií MU. https://www.facebook.com/events/327971671184646/ Občerstvení zajištěno. Kapacita velmi omezena a proto je nutná registrace! Těšíme se na setkání :-)

ODS

Pevně v to doufáme a pracujeme na tom. Věříme i v podporu státu, kraj i město Brno je ke spolufinancování připraveno. Příslib od vládních politiků zazněl již v minulosti, stavbě je nakloněn i vládní zmocněnec pro sport a bývalý reprezentační gólman Milan Hnilička. Kometa i fanoušci se tak po letech přešlapování snad dočkají. A MS 2024 by Brnu také slušelo.

ODS

Zveme Vás na debatu s názvem "Trump, budoucnost NATO a bezpečnost Evropy", kde s krátkými příspěvky vystoupí čtyři hosté v čele s generálem Petrem Pavlem a předsedou ODS Petrem Fialou. Doplní je analytik legislativy EU Ondřej Krutílek a bezpečnostní expert František Šulc. Těším se na setkání při tomto aktuální tématu při výročí 20 let vstupu do NATO! https://www.facebook.com/events/392445668262420/ Registrace není vyžadována, ale pomůže v uspořádání prostoru: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKbj1fuSfDciK_EmW1xLZrWyKk3913x2AEqLOOp-atrw0NQA/viewform?usp=sf_link

ODS

ODS Brno sdílel(a) album uživatele Ondřej Krutílek - kandidát do Evropského parlamentu — s uživatelem Robert Kerndl a dalšími (4) v Stopkova Plzeňská Pivnice.

ODS

Jen u parkovacích míst typu Kiss and Ride samozřejmě nezůstaneme. Pracujeme na projektech, které povedou k navýšení parkovacích míst v Brně a zlepší tak parkování v našem městě.

Naši lidé