NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno přidal(a) 5 nových fotek.

ODS

Video z minulého týdne ze středečního setkání s předsedou Petrem Fialou v Brně, https://www.youtube.com/watch?v=MMn1202GVhM&feature=youtu.be , které spolupořádali Mladí občanští demokraté společně s Pravým břehem - info zde https://www.facebook.com/ODSBrno/photos/a.669675439781909.1073741830.572646052818182/1571153309634113/?type=3&theater - a které vzbudilo obrovský zájem - https://www.facebook.com/ODSBrno/posts/1578176298931814! Pokud chcete mít přehled o podobných besedách a akcích, neváhejte kontaktovat Davida Trlla (koordinátor MOD JMK - https://www.facebook.com/trllo).

ODS

ODS Brno přidal(a) 16 nových fotek.

ODS

➡➡➡Na úterním zastupitelstvu města Brna jsme představili petici za zachování historicky cenných budov v majetku města. Česká televize věnovala tomuto tématu hned první reportáž. Naše stanovisko přednesla Markéta Vaňková.

ODS

Proč se ODS nehrne do vyjednávání o společné vládě s AB? Proč se ODS nechce "makat", když dostala druhý nejsilnější mandát od voličů? Je skutečně jedinou překážkou trestní stíhání AB? Za jakých podmínek by ODS do vlády šla? Existují vůbec takové podmínky nebo chce ODS být pouze v opozici? Spousta variant řešení, zvažování, otázek a chybějící odpovědi :-) Pojď se zeptat předsedy ODS Petra Fialy a zjisti konečně, jak to vidí přímo on! Kdy: středa 31.1. 2018 od 18hod. Kde: třída Kpt. Jaroše 13, Brno (restaurace India Thali v přízemí) Událost, registrace a kompletní info - https://www.facebook.com/events/537130873325027/ Email pro registraci (nutná kvůli omezené kapacitě prostor): klub@pravybreh.cz Spolupráce MOD JMK s Pravým břehem pokračuje druhým brněnským setkáním přímo s předsedou ODS Petrem Fialou! Téma před 2. pokusem a sestavováním "Babišovy - Zemanovy" vlády naprosto aktuální, host naprosto výjimečný a hlavně ten nejpovolanější :-) Pojďte i Vy říct, co si myslíte, jak to

Naši lidé