4. října 2021

72 hodin pro změnu. Koalice SPOLU mobilizuje voliče

(www.ods.cz) Ve víkendových volbách jde o všechno. Koalice SPOLU svolává všechny, kteří jsou zásadně proti tomu, aby naše země skončila zadlužená, rozvrácená a současně izolovaná od Západu. Na webu 72 hodin pro změnu ODS, KDU-ČSL a TOP 09 mobilizují na poslední dny před volbami všechny voliče, podporovatele, dobrovolníky i kandidáty. Kampaň si klade za svůj hlavní cíl vysvětlit lidem, že jsou to právě oni, kdo stojí před rozhodnutím, zda spolu porazí hrozící populismus a extremismus. Zdravotní, klimatická a ekonomická krize společně s politikou této vlády vyústila v krizi důvěry. Koalice SPOLU hodlá tento tragický vývoj zastavit a dát Česko znovu dohromady. Kandidát SPOLU na premiéra Petr Fiala (ODS) vyzývá s předsedkyní TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou a předsedou KDU-ČSL Marianem Jurečkou všechny podporovatele, aby se připojili ke kampani 72 hodin pro změnu.

„Už za několik dní nás čekají velice důležité volby. Bez nadsázky se v nich rozhodne mezi politickou změnou, odpovědným hospodařením a hrozbou vlády populistů s extremisty a dalším zadlužování naší země. Teď jde o všechno. Proto chceme oslovit všechny naše podporovatele s prosbou o aktivní pomoc. Máme 72 hodin pro změnu, pojďte nám je pomoct využít, oslovte své známé, vylepte plakáty, sdílejte naše příspěvky na sociálních sítích, a hlavně, přijďte prosím v pátek a v sobotu k volbám. Jedině tak dosáhneme změny, která je tolik potřeba,“ vyzývá kandidát SPOLU na premiéra, předseda ODS Petr Fiala.

„Osm let jsme čekali, že bude líp. A výsledek? Místo blahobytu přišla Babišova drahota. Doslova na každém svém kroku se můžeme přesvědčit, že silnice rozhodně lepší nemáme, v digitalizaci státu zaostáváme, takže místo digitálních dat stále pobíháme po úřadech my sami a bydlení se pro mnohé stává pouhým snem. Realita je však ještě mnohem horší, z dvacetitisícové výplaty nám každý měsíc sebere 800 Kč inflace, za které už svým dětem obědy ve školní jídelně nekoupíme a kde skončí příkře rostoucí ceny bytů, stavebního materiálu nebo energií zatím nemáme tušení. Pojďme to SPOLU zastavit, změnit a dát naši zemi zase dohromady. Máme 72 hodin do voleb, které nás dělí od chvíle, kdy bude politika naší země opět dávat smysl a zvítězí zdravý rozum místo izolovaných vládních PR kampaní, které nás systematicky poškozují doma i v zahraničí. Teď jde o všechno, prosím, přijďte k volbám a dejte svůj hlas demokracii,“ vyzval voliče předseda lidovců Marian Jurečka.

„Bezbřehé rozhazování Babišovy vlády vede státní rozpočet nevyhnutelně k bankrotu. Babišovu drahotu už dnes pociťuje peněženka každého z nás. Je nejvyšší čas to zastavit. V těchto volbách jde o to, v jaké zemi chceme žít. Uvědomme si, že Andreji Babišovi je úplně jedno, jak to s Českem dopadne. Kdykoliv může nasednout do soukromého tryskáče a odletět do své rezidence na francouzskou Riviéru, kterou si pořídil za nezdaněné peníze. My ostatní tu chceme žít. Pojďme proto SPOLU změnit prostředí a úroveň politiky v České republice. Budu ráda za kohokoliv, kdo se k nám přidá a už za 72 hodin pomůže dát Česko dohromady,“ říká Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09.

Na webu 72 hodin pro změnu jsou k dispozici všechny kampaňové vizuály v tiskové kvalitě, harmonogram událostí koalice SPOLU ve všech krajích, ale i rady a tipy, jak oslovit například nerozhodnuté voliče z řad přátel a blízkých.