15. února 2023

Pětka by se neměla stát druhým Respektem

Reakce na téma: Co byste změnili na časopise Pětka?

Jako zástupce konzervativně laděné strany nejsem příznivcem dramatických změn, které jsou však již podle dikce položené otázky (Co byste změnili na časopise Pětka?) zřejmě na spadnutí. Nicméně pokud bych měl prezentovat „ideální“ podobu radničního časopisu, tak asi takto:

Každý radní má svoji rubriku s malou fotografií a uvedením gesce. V této rubrice prezentuje příslušná témata ze své působnosti. Jestli to pojme jako vlastní nevkusné PR, nebo zda si přizve různé odborníky, je čistě jeho věc.

Opozice má k dispozici několik stránek. Nejsou členěny podle osob, protože opoziční zastupitelé nemají „vládní“ gesce. Stránky jsou přiděleny podle stran zastoupených v ZMČ Praha 5 a jednotlivé strany je mohou využít pro libovolnou prezentaci jakéhokoli tématu. Kontrolní a revizní výbor má samostatně minimálně jednu stranu. Část časopisu musí být samozřejmě věnována pozvánkám na akce apod. Trošku se ovšem děsím toho, že pan starosta nám z toho bude chtít udělat druhý Respekt. Jeden na trhu opravdu stačí.

Lukáš Herold

místopředseda OS ODS Praha 5
zastupitel MČ Praha 5

Štítky:
komentář