24. září 2018

Kontaktní kampaň

(www.renatazajickova.cz) V září jsem opět zahájila kontaktní kampaň s vámi, obyvateli Prahy 5. Velmi mě těší, že vaše reakce vůči mně jsou milé, vstřícné a přátelské a že mnozí z vás mě již znáte. Vážím si času, který našim rozhovorům věnujete. Bavíme se spolu o všem možném – o životě v Praze 5, o proměnách, které vnímáte, o problémech, které vás trápí, nebo o možnostech dalšího vývoje. Zajímavé je vidět, jak každé místo Prahy 5 má své genius locci a je něčím pro vás jedinečné.

A tak jako v jarních měsících i aktuální setkávání mi přinášejí mnoho skvělých zkušeností, podnětů a obohacení. Jako příklad mohu uvést prosbu o pomoc při řešení neutěšené dopravní situace v Jinonicích, konkrétně v ulici Klikatá a Karlštejnská. V této problematice se na mě obrátil jeden z obyvatelů daného místa. Ráda jsem mu vyšla vstříc, a tak došlo k setkání v místě, kdy nám dotyčný ukazoval konkrétní nebezpečná místa pro chodce. Společně jsme hledali řešení, která v případě získaného mandátu budeme prosazovat. Jiným příkladem může být návrh místních obyvatel na řešení parku Kotlářka nebo Trnkova náměstí na Barrandově.

Ovšem mým nejsilnějším zážitkem je zjištění, že Prahu 5 máte moc rádi a ač se vám mnoho věcí nelíbí, existuje mnoho důvodů proč tu žít. Asi nejčastěji si pochvalujete velké množství zeleně, relativní klid a zároveň výbornou dopravní dostupnost téměř kamkoliv.

Každý den se těším na místa, kde se s vámi potkám, ať je to prostranství před Albertem na Malvazinkách, Tilleho náměstí na Barrandově, křižovatka na Kavalírce nebo na Santošce. Úsměvné na kontaktní kampani je pro mě například to, že v Motole, kde bydlím, jsem vždy chodila v dešti, nebo že někdy najdeme při rozhovoru společné přátelé či známé.

Díky Vám jsme plná energie a odhodlání nám naši Pětku stále vylepšovat.

Renáta Zajíčková

kandidátka ODS na starostku Prahy 5

Štítky:
komentář