10. května 2018

Maminky

(www.renatazajickova.cz) Jako máma tří dětí znám ty nejkrásnější pocity, které maminky dnes a denně prožívají. Pocit nekonečné lásky, radosti a štěstí, když se k nám dítě přitulí, pocity důležitosti a nezastupitelnosti, které cítíme při každodenním kontaktu s nimi. Tyto city se nedají popsat ani jinak vyjádřit. Ani písněmi, básničkami či obrazem.

Neumím si život bez svých dětí představit. Asi by mě také bavil, ale já bych neměnila za nic na světě. Děti mi utvářejí smysl života, pro své děti každý den vstávám a žiju. 
Ať se vývoj ubírá jakýmkoliv směrem, vždycky se mámy budou o své děti bát, vždy za ně budou chtít dýchat a bojovat, vždy pro ně budou těmi prvními na světě. A maminky to dělají bezpodmínečně. Maminky to tak prostě mají. A právě proto bychom jim měli občas vzdát hold a za vše jim poděkovat. Tisíckrát si to zaslouží.

A jenom mezi námi maminkami. My to přece máme rády, když k nám naše děti přijdou a dají nám pusu, úsměv nebo pohlazení. A když k tomu ještě dostaneme kytičku, jsme celé naměkko a tajeme něhou a láskou.

Pojďme si udělat dobře, pojďme si udělat 13. květen hřejivější a krásnější.

Renáta Zajíčková

kandidátka ODS na starostku Prahy 5

Štítky:
komentář