17. listopadu 2016

Občanští demokraté si připomněli 17. listopad na Národní třídě a setkáním s osobnostmi Sametové revoluce

Občanští demokraté si dnes společně připomněli výročí 17. listopadu. Předseda Petr Fiala, 1. místopředsedkyně Alexandra Udženija a další představitelé ODS položili květiny na Národní třídě a následně na listopadové dny vzpomínali s disidenty a osobnostmi 17. listopadu 1989.

"Žijeme v době, kdy dochází k tichému omezování našich svobod. Pokud chceme i nadále žít ve svobodné a demokratické zemi, musíme si hodnoty 17. listopadu připomínat a každodenně usilovat o jejich naplnění. Pokud to nebudeme dělat, jednou se ráno vzbudíme a zjistíme, že nemáme ani svobodu ani demokracii. To nesmíme dopustit. Jsem rád, že jsem se dnes mohl potkat se skutečnými osobnostmi, lidmi, kteří se aktivně účastnili listopadových událostí a stavěli se proti komunistické totalitě," uvedl předseda ODS Petr Fiala.

 

"Milujme naše rodiny, pečujme o naše domovy a chraňme svobodu v naší republice. Najděme opět společný cíl, spravedlnost a řád věcí. Buďme odvážní, vytrvalí s vůlí dát něco sobě, své rodině i naší zemi. Tyto hodnoty si zaslouží péči a podporu, naši předci za ně bojovali," řekla 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

Štítky:
tisková zpráva