18. září 2022

Vážení rychvalďané, milí sousedé,

Trápí nás v podstatě stejné problémy – činnost továren v bytové zástavbě bez kontroly, divoká výstavba bez zajištění infrastruktury, chybějící kanalizace, ale především arogance, neznalost a nečinnost úředníků, kterou podporuje dlouhodobá arogance moci ze strany vedení města.

Třicet let dělám práci, která mně baví a nemám zapotřebí se zviditelňovat nebo zajistit sebe a rodinu získáním funkce. Bohužel nedokážu nečinně pozorovat, kam v posledních letech město, ve kterém jsem se rozhodla žít, spěje.

Je velmi těžké „jít s kůží na trh“ a pokusit se něco změnit. Je k tomu potřeba podpora a důvěra stejně nespokojených spoluobčanů, kteří mají Rychvald rádi a nestačí se divit, kam v posledních deseti letech místní politici město vedou. Ale řada z vás už - po ustavičných předvolebních slibech - rezignovala. Nedivím se!

Přesto jsme si s několika dalšími odvážlivci řekli, že zkusíme naposledy vyburcovat obyčejné, slušné lidi ke změně.

Vím, že když vám budeme opravdu naslouchat, když vás zapojíme do rozhodování, když nebudeme lhát – dokážeme vyřešit problémy, které nás v tomto městě pálí:

- komplexní reorganizaci úřadu

- realizaci komplexního odkanalizování města

- vytvoření urbanistického plánu města

- zavedení důsledných kontrol výrobních závodů

- vyřešení dopravní infrastruktury

- komplexní řešení bezpečnosti ve městě

- vytvoření sportovních ploch a výstavbu sportovní haly v lokalitě Václav

Především chceme jednat se svými voliči, jako s rovnocennými partnery. Naslouchat jim, inspirovat se od nich a zapojit je do rozhodování.

Svou účastí či neúčastí ve volbách rozhodujete i vy o kvalitě života v tomto městě

Děkujeme Vám, Hana Kadlic Jakubková a

Váš tým č. 9