Ladislav Med

člen místní rady
starosta města

Masarykovo nám. 1
393 01  Pelhřimov
Česká republika

Životopis

Modrá je dobrá!!! Proto jsem vstoupil do ODS v roce 2002, ve chvílích, kdy byli u moci socialisté. V roce 2006 jsem byl zvolen do zastupitelstva města Pelhřimova, v roce 2010 do rady a nyní od roku 2014 jsem místostarostou města. V jiné straně jsem nikdy nebyl. Na začátku osmdesátých let jsem dokončil dvě střední školy – strojírenství a ekonomii, ale přístup na VŠ jsem od tehdejší vedoucí strany měl zapovězen. Po zvládnutí zkoušek u Komory daňových poradců ČR v roce 1995 jsem vykonával činnost daňového poradce až do zvolení na pelhřimovskou radnici, tedy 20 let.

Narodil jsem se 1960 v Pelhřimově, jsem ženatý, mám dvě dospělé, studující děti a ve volných chvílích rád cestuji, lyžuji, provozuji turistiku a aktivně hraji šachy. Mimochodem nemusím Miloše, Bohouše a Andreje.

O politickou kariéru neusiluji za každou cenu, pouze nejsem lhostejný k vývoji našeho státu, našeho kraje a našeho města. Pokud dostanu důvěru v krajských volbách, mohu přispět svými zkušenostmi v hospodaření krajských institucí.