24. ledna 2017

Novým předsedou novoměstské ODS je Miroslav Skalník

Ve čtvrtek 19. ledna 2017 proběhl sněm místního sdružení ODS v Novém Městě na Moravě. Přítomní členové ODS zvolili na návrh Dana Sokolíčka novým předsedou místního sdružení Miroslava Skalníka.

Místopředsedou se pak stal dosavadní předseda a zastupitel Dan Sokolíček. Rada místního sdružení pak pokračuje ve stejném složení jako v minulých dvou letech, kromě předsedy a místopředsedy jsou jejími členy také Ilona Komínková, Josef Doležal, Josef Hájek a Zdeněk Zítka.

Kromě samotné volby nového vedení nominoval sněm také svého kandidáta do letošních voleb do Poslanecké sněmovny. Členové se shodli na nominaci nového předsedy sdružení, Miroslava Skalníka. Pakliže tuto nominaci potvrdí i další stranické orgány, mělo by se jeho jméno objevit na kandidátní listině.

Nový předseda místního sdružení Miroslav Skalník na závěr poděkoval všem členům za projevenou důvěru a ocenil práci všech dosavadních představitelů novoměstské ODS, na jejichž úspěchy z minulých let by rád navázal. „ODS měla v Novém Městě v minulých letech i starostu, její četní členové a příznivci zvolení na její kandidátce zastávali pozice v radě města a v zastupitelstvu. Rozhodně máme na co navazovat a byl bych moc rád, kdyby se nám, třeba už po komunálních volbách v roce 2018, podařilo více promlouvat do rozvoje našeho města i jeho místních částí. Samozřejmě se pokusím pomoci ODS i na dalších úrovních politiky, vč. letošních voleb do Poslanecké sněmovny“ prohlásil nově zvolený předseda a zároveň vyzval všechny pravicově smýšlející Novoměšťáky se zájem o politiku a veřejné dění, aby „se nebáli, přišli a buď jako členové či jako sympatizanti ODS v Novém Městě pomohli.“

Více informací: 
Miroslav Skalník - profil
tel. 728 569 325
Skalnikmiroslav@seznam.cz

Štítky:
tisková zpráva