23. května 2020

Miroslav Jarolímek rezignoval na post radního Nového Města nad Metují

Vážení spoluobčané, na základě vývoje situace v našem městě považujeme za nezbytné vás seznámit s následující skutečností. Dosavadní zastupitel a radní za ODS města Nové Město nad Metují Miroslav Jarolímek v pátek 22. května  2020 rezignoval na svoji funkci člena rady města.

„Delší dobu jsem o tomto kroku přemýšlel. Pondělní RM mě definitivně utvrdila v přesvědčení, že nechci a nemohu již nadále být členem RM. Uvědomil jsem si, jak rozdílné mám názory na řešení problémů města. Chtěl bych Vám poděkovat za spolupráci a současně se omluvit za případné starosti, které Vám moje rozhodnutí může přinést. Doufám ale, že řada z Vás mé rozhodnutí pochopí," oznámil v pátek odpoledne městským zastupitelům Miroslav Jarolímek s přiloženým rezignačním dopisem. Mandát zastupitele si pan Jarolímek nadále ponechává.

„Chci panu Jarolímkovi za jeho práci v radě města poděkovat. Byl jedním z nejaktivnějších radních. Přinášel do rady i zastupitelstva spoustu pozitivních návrhů k důležitým projektům ve městě v souladu s programem Občanské demokratické strany i programovým prohlášením současné koalice,“ uvedl předseda novoměstské ODS Jiří Klemt.

Štítky:
tisková zpráva