Mgr. Jozef Baláž

Povolání: jednatel Technické služby Prahy 14
*1975

Politická příslušnost: BEZPP

Životopis

Jmenuji se Jozef Baláž, v Praze 14 žiji od roku 2013.

Vystudoval jsem Střední uměleckou školu varhanářskou v Krnově, od dětství jsem měl kladný vztah k umění a hudbě.  Následně jsem však distančně vystudoval Univerzitu Konštantína Filozofa v Nitře, obor sociální práce se zaměřením na romskou komunitu.

Při studiu jsem se věnoval sociální práci a sociálnímu podnikání. Při svých podnikatelských aktivitách jsem vytvořil mnoho pracovních míst pro lidi, kteří jsou znevýhodnění na pracovním trhu. V roce 2008 jsem za své podnikatelské úspěchy získal prestižní ocenění od společnosti EY Česká republika jako sociálně prospěšný podnikatel roku.  

V současné době jsem jednatelem Technických služeb Prahy 14 SP, s.r.o. Ucházím se o Vaši podporu, abych mohl přispět k tomu, že Praha 14 bude čistějším a udržovanějším místem k životu. Chtěl bych využít svých schopností a ovlivňovat komunity k tomu, aby si tento prostor neznečišťovali a naopak, aby jim záleželo na místě, kde tráví svůj čas. Zároveň bych chtěl vytvářet nové pracovní příležitosti pro osoby, které se ocitli na okraji společnosti a mají vůli žít a stát se užitečnými.

Děkuji a přeji vše dobré.

Mgr. Jozef Baláž