27. září 2018

Parkování u nádraží

Jak se Vám parkuje na nádraží? Nám špatně. Chápeme, že po dobu rekonstrukce autobusového nádraží počet míst na nádraží klesl, ale změní se to po dokončení rekonstrukce? Bojíme se, že ne.

Znovuotevřením a rozšířením parkoviště na ploše starého autobusáku dojde tak tak k nahrazení parkoviště před poštou, které je navždy minulostí. Zbořeniště v ulici Rorejcova je soukromím pozemkem, na kterém jeho majitelé plánují výstavbu a tak dříve či později bude nutno tato parkovací místa nahradit. Zvažované parkoviště na Starokolínské nebude mít dostatečnou kapacitu, aby bylo dostatečnou náhradou a místečku u budovy ČEZu je také nedostatečné.

My plánujeme výstavbu kapacitního parkovacího domu na ploše bývalého autobusáku, který dokáže pojmout stále narůstající počet aut lidí cestujících vlakem. Auta budou důstojně zaparkovaná a nebudou divoce parkovat na zbořeništích, prolukách či parkovacích místech určených pro domy v ulici Sladkovského.

Volte ODS a pojďme to zlepšit!